ziua franței sărbătorită cu fast la sibiu. super program pregătit de organizatori !

In 14 iulie, Sibiul va sarbatori Franta, In aceasta zi, câns de sarbatoreste aniversarea asaltului asupra Bastiliei, Casa Ille et Vilaine (« Caza franceza de la Sibiu) si cafeneaua WeltKultur v-au pregatit un program interesant.

Incepând cu orele 16,00 va propunem sa va instalati confortabil si sa urmariti pe un ecran mare a 10-a etapa a Turului Frantei.

Cel mai mare eveniment sportiv al anului din lume, Turul Frantei este o adevarata institutie si succesul sau depaseste cu mult cadrul unei simple curse cicliste.

In aceasta zi, 80 de canale de televiziune vor transmite proba în 170 de tari si aproape un miliard de telespectatori vor putea admira frumusetea peisajelor din Franta în primele trei saptamâni din luna iulie.

Ca si audienta, doar Jocurile Olimpice si Cupa Mondiala la fotbal sunt mai importante decât Turul Frantei.

Etapa pe care v-o propunem ne va plimba de la Mulhouse pâna la La Planche des Belles Filles, în muntii Vosges.

In ciuda numelui sau bucolic, acest urcus este primul urcus major din editia 2014 si el ne va oferi o superba confruntare între favoriti si alergatorii francezi care viseaza sa câstige în aceasta zi de sarbatoare nationala.

La sfârsitul vizionarii etapei, va vom propune muzica franceza, clipuri si concerte. Iar la miezul noptii pentru a sfârsi ziua frumos, va vom oferi celebrul foc de artificiii din Paris. Organizat în fiecare an în jurul lengendarului Turn Eiffel, acest foc de artificii va va prezenta Parisul în toata splendoarea lui : un Oras al Luminilor care va straluci scaldat în mii de lumini.

Ultima oră

Comentariul meu