accident grav pe dn 1 la porumbacu de jos. un bărbat din brașov a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Grav accident de circulație petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos. Un bărbat a decedat, iar alte două persoane au fost rănite după ce un TIR și o autoutilitară s-au tamponat.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers.

CITIȚI ȘI: VIDEO FOTO Doi șoferi au murit și o mașină a luat foc pe DN1 între Cristian și Săcel (IMAGINI DURE)

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Braşov, în timp ce conducea un ansamblu TIR pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Braşov, într-o curbă la dreapta, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sensul opus de mers de un bărbat de 42 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Marș cu motoare la înmormântarea motociclistului din Avrig mort în accidentul de la Cristian pe DN1 (VIDEO EMOȚIONANT) 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului ansamblului TIR, rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei, precum şi rănirea uşoare a unei minore în vârstă de 11 ani, pasageră în ansamblul TIR.

VEZI SI: VIDEO ACCIDENT SPECTACULOS la ”Cireșica”. O Skoda a lovit în plin alte trei mașini

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Foto – arhiva

 

Ultima oră

Comentariul meu