super prezentări de modă vineri și sâmbătă în piața mare la sibiu fashion days

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, Sibiu Fashion Days, se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani, in Piata Mare. Vineri si sambata, 11 si 12 iulie, incepand cu ora 20.30, 18 dintre cei mai renumiti designeri romani, vin la Sibiu pentru a-si prezenta cele mai noi colectii.

Colectiile din prima seara sunt semnate de: Rita Muresan, Ana Radu,  Nichi Cristina Nichita, Clara Rotescu, Paula Milea, Iza Vandee, Wandas Dream, Diamond Angel by Alex&Dina si Minelli Boutique. Seara se va incheia cu un concert What’s UP.

In cea de-a doua seara, vor acapara podiumul: Doina Levintza, Lena Criveanu, George Hojbota, Ana Maria Cornea, Passion du Brasil, Sabres, Mirela Diaconu, Cosmina Englizian si Curly Boutique by Consuela Baciu, iar evenimentul se va incheia cu un concert Sore.

Sibiu Fashion Days, este un eveniment recomandat si realizat in stransa colaborare cu cel mai mare creator de moda din Romania, Doina Levintza, furnizorul oficial al Casei Regale din România si cea care a susținut peste 100 de prezentări ale brandului care îi poartă numele la Monte Carlo, Paris, apoi Washington, New York, Londra, Praga, Geneva, Madrid, Japonia, China, Berlin, Bruxelles, Chicago. Totodata, Sibiu Fashion Days este unul dintre putinele evenimente, pentru care Doina Levintza, realizeaza an de an, cateva tinute.

A treia editie va aduce elemente inedite in ceea ce priveste decorul podiumului, cat si alte surprize pe care spectatorii sunt invitati sa le descopere.

Accesul in Piata Mare, la evenimentul Sibiu Fashion Days 2014 este gratuit. Sibienii sunt invitati atat vineri, cat si sambata, incepand cu ora 20.30, sa ia parte la un spectacol de moda, muzica si lumini.

Evnimentul este prezentat de Nicolle Stanese.

Nicolle Stănese: “Sibiu Fashion Days este un eveniment ce “imbraca” Piata Mare, in moda si muzica. Evenimentul nostru este gândit cu şi pentru Piaţa Mare. Acest loc este parte din farmecul lui, nu putem să îl “mutăm” pentru niciun motiv. Asteptam sibienii, indiferent de vreme. În condiţiile în care designerii, modelele, artiştii şi tot staff-ul evenimentului, sunt dispuşi şi pregătiţi să îşi ducă treaba la bun sfârşit în orice variantă a vremii, sunt convinsă că şi sibienii vor rămâne alături de noi şi vor sfida temperaturile scăzute, dacă o să fie cazul.”

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu