povestea naiului revine în piața mare pe 30 iulie cu un nou capitol

Datorită succesului înregistrat anul trecut, evenimentul a fost dezvoltat într-o a doua ediție care va avea loc anul acesta la sfârșitul lunii iulie, mai exact în data de 30 iulie, în Piața Mare din Sibiu.

“Simply the Best – Povestea Naiului” a fost un proiect care va rămâne în sufletul multora, mult timp de acum încolo. Organizat pentru prima dată anul trecut, în Piața Mare, proiectul conceput de naistul sibian Radu Nechifor a fost considerat de mulți drept un act cultural complex, un spectacol desăvârșit care ne-a făcut să redescoperim normalitatea actului artistic.

Pornit de la o idee simplă, însă de foarte mare impact, o scena rotativă pe care au urcat, pe rând, 30 de artiști, pentru a evidenția polivalența naiului, proiectul organizat de Asociația Internațională de Tineret Become a avut de toate: emoție, umor, elemente surpriză și câteva “pasaje” memorabile.

Datorită succesului înregistrat anul trecut, evenimentul a fost dezvoltat într-o a doua ediție care va avea loc anul acesta la sfârșitul lunii iulie, mai exact în data de 30 iulie, în Piața Mare din Sibiu. Ingredientele spectacolului vor rămâne aceleași: naiul, o producție tehnică complexă, invitați și momente supriză.

“Anul trecut a fost un vis împlinit. Aveam ideea de foarte mult timp, am așteptat doar un moment potrivit pentru a o pune în practică. Spectacolul a ieșit foarte bine și am simțit o bucurie enormă la sfârșit, când am văzut cât de bine a fost primit de public. Anul acesta pornim la drum cu mai multă încredere și cu o dorință de a dezvolta proiectul, de a dezvălui publicului și mai multe personaje și situații din povestea fascinantă a naiului” a declarat Radu Nechifor, ințiatorul proiectului.

Radu Nechifor este unul dintre cei mai talentați naiști din România și nu numai. A fost elev al maestrului Gheorghe Zamfir, iar talentul său a fost recunoscut la o mulțime de concursuri naționale și internaționale, unde sibianul a câștigat numeroase premii.

“Simply The Best – Povestea Naiului” este o acțiune organizată de Asociația Internațională de Tineret Become și cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu