ce poți face în weekend în sibiu. iată ce evenimente avem în oraș!

Evenimente de marcă în acest final de săptâmână atât în Sibiu cât și în împrejurimi. Fie că vorbim de concerte, festivaluri sau evenimente sportive, oferta este una extrem de bogată.

 

OborFest, cap de afiș al distracției

Obor Fest si-a deschis portile de joi de la ora 10.00, Targul Obor se va transforma in cel mai mare parc de distractii din Transilvania.

Sapte ringhispieluri au fost instalate aici, iar seara, solisti precum Maxim, Lora, Alina Eremia si Dorian Popa vor anima zona.

Prima editie a Obor Fest are ca premiu o excursie la Disneyland Paris

VEZI AICI PROGRAMUL ȘI DETALII COMPLETE DESPRE OBORFEST!

Spectacol baschetbalistic la Sibiu Streetball 2014

Un număr de 70 de echipe din România, Ungaria, Bulgaria și Serbia vor lua startul la cea de-a șase ediție a “Sibiu Streeball”, cel mai mare turneu de baschet 3 la 3 din Transilvania. Evenimentul se desfășoară în centrul Sibiului, în Parcarea Teatrului.

Aici au fost montate trei suprafețe de jos sintetice modulare, certificate FIBA, trei sisteme de baschet mobile și tribune cu o capacitate de 600 de locuri, astfel încât, împătimiții bachetului, jucători sau privitori, să aibă la dispoziție cele mai bune condiții de participare.

VEZI AICI PROGRAMUL MECIURILOR ȘI DETALII COMPLETE DESPRE SIBIU STREETBALL

Festivalul Bujorului se tine în weekend la Gura Râului

Cea de–a XI–a ediţie a Festivalului “Bujorul de munte” se desfășoară în 5-6 iulie2014, în comuna sibiană Gura Râului.bujorul de munte“Bujorul de munte” este singurul festival din județul Sibiu, al cărui specific estedat de promovarea gastronomiei tradiţionale, alături de cântecele şi jocurile populare.

VEZI AICI DETALII COMPLETE ȘI PROGRAMUL EDITIEI DIN ACEST AN!

Zilele Culturii Populare Vâlcene la Sibiu

Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea şi Arhiepiscopia Râmnicului, organizează în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zilele de 5-6 iulie 2014, cea de a IX-a ediţie a Zilelor Culturii Populare Vâlcene – Pridvor Vâlcean. zilele culturii populare vâlceneAstfel în acest weekend se va desfăşura cea de a IX-a ediţie a Zilelor Culturii Populare Vâlcene – Pridvor Vâlcean. Programul va oferi vizitatorilor un târg al meşterilor populari vâlceni, ateliere, dar şi un spectacol folcloric.

Click aici să vezi programul de la Zilele Culturii Populare Vâlcene!

Ziua Sugarului în Muzeul în Aer Liber

În acelaşi spaţiu, duminică, 6 iulie 2014 va avea loc, între orele 10:00- 18:00, cea de-a IX-a ediţie a Zilei Sugarului. ziua sugaruluiEvenimentul desfășurat ca în fiecare an, în prima duminică a lunii iulie, de această dată pe 6 iulie, între orele 10:00- 18:00, este dedicat părinţilor, celor care se pregătesc să devină părinţi, dar mai ales copiilor cu vârste cuprinse între o zi şi doi ani, care vor putea participa la concursurile deja renumite: Cross-ul Bebe, pe mochetã (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel.

Click aici să vezi programul de la Ziua Sugarului 2014!

Expozitie de excepție la Muzeul Astra

De asemenea, nu uitaţi să treceţi pe la căsuţa nr. 12 din Târgul de ţară, unde în perioada 30 iunie – 31 iulie 2014, puteţi admira o expoziţie care completează tabloul lumii rurale :Jandarmii şi miliţienii de la sate.

jandarmClick aici pentru detalii despre expoziție!

Spectacol fotbalistic pe stadionul Municipal la Cupa de Minifotbal a Sibiului

Asociaţia Sportivă SC Pieţe Sibiu organizează în zilele de 5 şi 6 iulie, Cupa de Minifotbal a Municipiului Sibiu. Evenimentul sportiv va avea loc pe Stadionul Municipal, publicul fiind aşteptat în tribune pentru a sprijini echipa preferată.stadionul municipal sibiuLa această Cupă sunt înscrise 24 de echipe reprezentând instituţii publice dar şi firme din Sibiu şi zona Sibiului.

VEZI AICI PROGRAMUL MECIURILOR ȘI TOATE DETALIILE DESPRE ACEST EVENIMENT!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu