un oraș din județul sibiu a rămas complet fără apă. defecțiune majoră în rețea!

În urma avariei repetate la reţeaua de apă menajeră a oraşului Copşa Mică, din urmă cu 2 zile, s-au hotărât azi în şedinţa extraordinară a Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică (C.L.S.U.) următoarele măsuri:

înştiinţarea I.S.U. Sibiu despre situaţia creată în urma defectelor la reţeaua de apă şi solicitarea unei autospeciale cu apă menajeră pentru distribuirea acesteia populaţiei din cartierele afectate. Distribuirea apei se va face cu ajutorul S.V.S.U. Copşa Mică sub îndrumarea inspectorului de protecţie civilă Ioan Sorin Pop.

închirierea unui buldoexcavator pentru intervenţia rapidă la defect

intervenţia echipei de apă-canal din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Comunală care să remedieze cât mai rapid defectul de la reţeaua de apă.

Ca urmare a derulării acestor măsuri azi, în timpul remedierii defecţiunii, o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Mediaş cu ajutorul S.V.S.U. Copşa Mică, a distribuit apă menajeră în cartierele afectate. Intervenţia şi remedierea defectului este în continuare coordonată de vicepreşedintele C.L.S.U or. Copşa Mică, dl. Comiza Cornel şi de şeful S.P.G.C. Copşa Mică, ing. Pop Dorin, urmând să se încheie în cursul zilei de astăzi.

Ultima oră

Comentariul meu