ajofm sibiu oferă joburi în germania, irlanda, norvegia, franța si marea britanie

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

EURES Romania reprezintă o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene şi a fost creată pentru facilitarea lucrătorilor în Spaţiul European şi Elveţia . Reţeaua este coordonată de Comisia Europeană. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă servicii de mediere a muncii gratuite în Uniunea European şi a Spaţiului Economic European în calitatea sa de membru EURES.

Ofertele de muncă actuale se găsesc pe portalul EURES naţional:                                 www.eures.anofm.ro ce poate fi accesat de pe MOZILLA FIREFOX sau INTERNET EXPLORER 11.

Pentru GERMANIA : electrician, mecanic instalator în instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat , îngrijitor bătrâni, asistent /insoţitor persoane în vârstă manager restaurant/pe serviciu banchet , bucătar, ajutor în industria gastronomiei de sistem (Mc Donald’s,Burger King), ospătar, bucătar, recepţioner, inginer software pentru automobile , instalator întreţinere, asistent medical, specialist electronică/inginerie industrială , specialist IT ( inginer,tehnician), inginer software pentru automobile.

Se cer: calificare încheiată în domeniu şi cunoştinţe de limba germană şi limba engleza ( la unele oferte).

Pentru IRLANDA: asistent medical, psihiatru, doctor oftalmolog.

Se cer: calificare , experienţa în domeniu şi cunoştinţe de limba engleză .

Pentru NORVEGIA : patiser , bucătar preparate indiene.

Se cer: calificare şi cunoştinţe bune de limba engleză.

Pentru FRANTA : producător de vin ( cogniac ).

Se cer: experienţa într-o poziţie similară şi limba franceză sau limba engleză.

Pentru MAREA BRITANIE : şofer camion.

Se cer: experienţa fără evenimente şi limba engleză nivel mediu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr.51 A, camera 440 , etaj 4, telefon 0269-2377.19, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate . Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

C.V model Europass (cu fotografie) într-o  limba de circulaţie internaţională.

cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 

Ultima oră

Comentariul meu