el este noul consilier personal al lui klaus iohannis. află totul despre andrei muraru

Istoricul Andrei Muraru a fost numit consilierul personal al președintelui PNL și totodată primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis.

Andrei Muraru are 32 de ani și este doctor în istorie (Universitatea “Al. I. Cuza” Iași). El a fost președinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER) în perioada 2012-2014. În prezent, este cadru didactic asociat al Universității “Al. I. Cuza” din Iași.

Andrei Muraru a fost consilier la Cancelaria primului-ministru în perioada 2006-2009 și consilier al directorului general al Arhivelor Naționale ale României. El a obținut mai multe burse în străinătate, printre care la Universitatea Aristotel din Salonic, la New Europe College și la United States Holocaust Memorial Museum.

Muraru fost decorat de Regele Mihai pentru contribuția adusă la cunoașterea istoriei monarhiei din România.

De asemenea, a publicat numeroase studii în reviste de specialitate. Andrei Muraru a participat la numeroase conferințe internaționale și are frecvent contribuții pe teme de istorie recentă. A fost decorat de Regele Mihai pentru contribuția adusă la cunoașterea istoriei monarhiei din România.

Ultima oră

Comentariul meu