oborfest te trimite la disneyland paris dacă ajuți 300 de copii să aibă un loc de joaca

Marele premiu al evenimentului care va avea loc intre 3 si 6 iulie, la Targul Obor, Obor Fest, te duce la Disneyland Paris pentru patru zile. Peste 10.000 de bilete vor fi puse la bataie, banii adunati de pe urma vanzarii acestora urmand sa ajunga la Gradinita Veseliei pentru construirea unui loc de joaca.

Cei peste 280 de copii ai Gradinitei nr. 22 din Sibiu ar putea avea un nou loc de joaca din toamna. Dupa cele trei proiecte demarate de educatoarele si parintii care isi au copiii inscrisi la aceasta gradinita, banii sunt insuficeinti pentru construirea unui loc de joaca. Astfel, organizatorii Obor Fest si-au propus sa ajute cauza Gradinitei Veseliei iar banii de pe bilete la tombola care are ca premiu excursia la Disneyland Paris sa ajute la ridicarea locului de joaca pentru copiii care invata la gradinita de pe Calea Poplacii.

“Avem șansa să participăm în cadrul acestui eveniment, iar banii proveniți din vânzarea biletelor de tombolă să fie donați pentru locul de joacă. Ne dorim din tot sufletul ca cei peste 280 de preșcolari din cadrul Gradiniței Nr. 22 Sibiu să se bucure de acest loc de joacă odată cu începerea noului an școlar în septembrie 2014. Până în prezent toţi participanţii la proiect ne-au împărtăşit credinţa lor că lumea este un loc frumos pentru care merită să lupţi şi că nimic nu este prea greu când este vorba de copii şi zâmbetul din ochii lor.”, spune una dintre educatoarele care lucreaza la Gradinita nr. 22 din Sibiu.oborfest

Biletele pentru tombola se pot gasi, de joi, 3 iulie, la punctul pe care Gradinita Veseliei il va avea deschis in Targul Obor, dar si la info point-ul care va functiona in cadrul Obor Fest.

Pretul unui bilet este de un leu.

Extragerea marelui castigator va avea loc duminica, 6 iulie.

Obor Fest are loc intre 3 si 6 iulie la Targul Obor.

Proiectul este realizat de Asociatia Culturala Inedit Production si co-finantat de Primaria si Consiliul Local Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu