video revoltător preotul din loamneș a vrut să arunce în stradă mătușa de 82 de ani. sătenii au făcut scandal!

Situație disperată pentru o octogenară din județul Sibiu. Fermeia a fost la un pas să rămână fără locuinţa în care a stat o viaţă întreagă. I-a murit bărbatul iar un nepot, preot de meserie, voia să o scoată din casă cu executorul, după ce a obţinut în instanţă dreptul asupra imobilului.

În cele din urmă nepotul a cedat şi a promis că o lasă pe femeie să stea în casă, dacă îi plăteşte cheltuielile de judecata.

Acuzele la adresa mamei preotului vin din partea sătenilor care nu au mai suportat să-şi vadă vecina suferind. Bătrâna de 82 de ani a aşteptat în casă toată ziua sosirea executorului judecătoresc. Preotul a început demersurile pentru a obţine locuinţa în 2006, dupa moartea unchiului său, soţul femeii. După 8 ani a venit să o scoată pe mătuşa sa în stradă.

Vecinii s-au revoltat și s-au strâns în fața casei femeii ca să protesteze împotriva deciziei nepotului acesteia de a o arunca în stradă.

”Este o mare greșeală. Foarte mare! Autoritățile care au judecat treaba asta nu au judecat bine. Ei nu se gândesc că e bătrână și bolnavă nu are unde să se mai ducă acum?”, a povestit revoltat unul din vecinii bătrânei de 82 de ani.
Momente dramatice pentru femeia amenintată cu executarea judecătorească
În faţa unei decizii a instanţei, femeia nu a putut lupta. Doar a izbucnit în plâns. Oamenii care au trăit alături de ea o viaţă întreagă au răbufnit. Tot satul a plâns.
Două ore s-au rugat oamenii să o lase pe femeie să rămână în casă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=PmO3YpMDd_s”]
Într-un final, omul a cedat. A pus însă o condiţie: femeia rămâne în casă până moare, doar dacă îi plăteşte acestuia cheltuielile de judecată. Bătrâna a spus că dacă ar fi fost evacuată și-ar fi dat foc.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IiTO_pRSQAs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/IiTO_pRSQAs/hqdefault.jpg” caption=”Batrana din Sibiu, la un pas sa fie evacuata de un preot”]
Preotul susţine că a fost forţat să recurgă la un astfel de gest.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Este un diavol,trebuie scuipat in fata. Posteza ca o victima ca asa este obisnuit,dar faptele dracesti pe care le savarseste arata cine este in realitate.

  2. preotul in cauza este fiu al satului preot in sibiu, nu preotul din sat, atentie ziaristilor la exprimare, se pot creea confuzii, schimbati titlul