încă o performanță notabilă pentru fotbaliștii de la interstar sibiu

Grupa 2006 a clubului sibian a câștigat trofeul ”Mihai Ivăncescu”, desfășurat la Brasov în perioada 23-25 iunie 2014 în organizarea celor de la Steagu Rosu Brasov si FC Brasov. Turneul s-a adresat copiilor nascuti in anii 2004, 2005, 2006 si 2007 si a reunit la start peste 40 de echipe din intreaga tara.

La categoria 2006 , grupa clubului Interstar Sibiu, pregatita de Daniel Murasan a castigat locul intai si medaliile de aur dupa un parcurs de exceptie, inregistrand sase victorii din tot atatea meciuri disputate.

Rand pe rand , elevii lui Muri au invins pe FC Brasov Galben cu 3-2, pe FC Benta Brasov cu 4-1, pe Corona Brasov cu 8-0.

Apoi in finala grupei A , Interstar Sibiu a invins Academia Hagi cu scorul de 6-1 , terminand grupa cu maxim de puncte.

In semifinala, juniorii sibieni au invins puternica echipa a celor de la CSM Focsani cu scorul de 1-0 ,dupa un meci deosebit.

Finala mare le-a scos in fata pe FC Brasov Negru , una din favoritele turneului. Dupa timpul regulamentar de joc scorul a fost 2-2, asa ca au urmat loviturile de departajare, acolo unde Interstar s-a impus cu 3-1 , castigand astfel editia a VI-a a Memorialului “Mihai Ivancescu” , un personaj emblematic al fotbalului brasovean .

De asemenea Andreas Birbic (nascut in 2007) a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului la acesata categorie de virsta.

De remarcat faptul ca desi competitia a fost rezervata copiilor nascuti in 2006, antrenorul echipei a folosit in permanenta 3 jucatori nascuti in 2007.

Daniel Murasan: “Ceea ce am aratat la Odorhei cu o saptamana inainte nu a fost intamplator. Atunci doar ghinionul a facut ca sa nu jucam finala .Acum a venit si rezultatul. A fost un turneu mai mult decat util si interesant. A fost o adevarata competitie la care au participat echipe bune din tara la acest nivel de virsta. Cei care cunosc fotbalul juvenil stiu ce inseamna Academia Hagi,Tampa Brasov, FC Brasov sau CSM Focsani pentru fotbalul rezervat copiilor.Faptul ca am reusit o astfel de clasare ne onoreaza. Le multumesc copiilor pentru daruire si parintilor pentru sprijin. Este doar munca lor .Ii felicit atat pe ei cat si pe cei care au ramas acasa .

Toti sunt la fel de importanti si am incredere in ei.”

In incheiere sa spunem ca eroul finalei a fost portarul Iustin Chirila ,cel care a parat o lovitura de departajare din cele trei executate de brasoveni , iar Vlad Carpinisan a fost golgeterul echipei cu 8 reusite.

Lot jucatori:

Iustin Chirila,Valentin Draghescu, Edurad Cotor, Luca Stanese, Ianis Gandila-cpt, Vlad Carpinisan, Andreas Birbic, Paul Iancu si Alex Dutu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu