mircea basescu a contestat decizia de arest preventiv. iată când se va pronunta curtea de apel!

Mircea Basescu a decis sa faca contestatie la decizia Tribunalului in urma careia a fost arestat in dosarul Bercea Mondialu. Fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel ca sa intervina pe langa magistrati pentru a il scapa de inchisoare pe Sandu Anghel.

 

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, si a lui Marian Capatana, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat fratelui presedintelui Traian Basescu.

 

Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata la Curtea de Apel, care va judeca vineri dosarul, urmand sa decida definitiv daca Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest sau vor fi cercetati in libertate.

 

Mircea Basescu si Marian Capatana sunt incarcerati in arestul Politiei Capitalei de joi, cand au fost retinuti de procurori.

 

Fratele presedintelui a fost vizitat in arest de fiica sa, Raluca Basescu, care i-a dus medicamente, alimente si haine, dar si de catre avocatul sau.

Citeste continuarea pe caplimpede.ro

Ultima oră

Comentariul meu