video foto cei mai de seama artisti tatuatori din lume sunt în acest weekend la sibiu

Eveniment extrem de important pentru cei care doresc sa își facă un tatuaj și iubesc acest tip de artă. Unii din cei mai premiati si importanti artisti tatuatori din lume s-au strâns la Sibiu in cadrul evenimentului Transilvania Tattoo Expo. Printre invitați se numără și sir William Robinson cel mi tare artist tatuator din Anglia.

Peste 40 de artiști internaționali participă la această a șasea ediție a festivalului, așa că interesul este extem de mare. În timp ce caută un tatuaj care l-i s-ar potrivii, vizitatorii pot să admire ustensile cu care s-au tatuat printii Danemarcei sau regele Harold. Faptul că la convenție sunt prezenți tatuatori renumiți, face ca toate standurile să aibă parte de clienți din plin.

Majoritatea vizitatorilor conventiei de la Sibiu spun că sunt impresionati de artistii veniti și tentatia de a își face un tatuaj este una extrem de mare. Și prețul mai mic pentru tatuajele făcute în timpul evenimentul atrage și el pe cei ce vor să își facă un tatuaj, reducerile oferite fiind între 20 si 50 la sută.

Artistii sunt și ei încântați de convenția de la Sibiu și de faptul că vor tatua in timpul evenimentului și își dau toată silința ca munca lor să fie perfectă, mai ales că la finele festivalului cele mai bune tatuaje vor fi premiate de organizatori. „Este foarte frumos aici la Sibiu. Oamenii sunt foarte prietenoși. Astăzi e prima zi în care fac tatuaje. Am fost aici și acum doi ani și a fost extraordinar. Cred că și anul acesta va fi la fel. Sper să fie mulți doritori care să își facă un tatuaj la standul meu de aici. Sincer am venit și pentru distracție și pentru că vreau să cunosc cât mai mulți oameni la această convenție” spune Israel Miranda – artist tatuator din Mexic.[nggallery id=1036]

Locatie nouă

Organizatorii au schimbat locația tradițională a festivalului cu una mai atractivă și mai spațioasă și speră ca această a șasea ediție să fie cea mai bună care a avut loc până acum, mai ales că artiștii invitați lucrează aproape non-stop la standurile lor.

”Noi am investit în fiecare ediție și mereu am încercat să aducem ceva nou prin artiștii invitați și activitățile pe care le-am desfășurat și le-am propus publicului. (..) Avem programări încă din prima zi, lucru care ne bucură. Sunt lucrări foarte elaborate prin care artiștii au fost provocați să pună pe piele ideea clientului”, a explicat Ovidiu Popârțan – organizator.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=HwYd7F540R4″]
Transilvania Tattoo Expo se va încheia mâine seară cu festivitatea de premiere a celui maibun tatuaj realizat în cadrul convenției precum și cu un party la care vor participa artiștii invitați.

Ultima oră

Comentariul meu