weekend plin de evenimente de marcă la sibiu. iată ce poți face în oraș!

Sibiul are o ofertă de petrecere a timpului liber mai mult decât generoasă în acest final de săptămână. Fie că vorbim de prezentări de modă sau de ineditul Festival al Casei Tale, toate manifestările sunt atractive.

Iată câteva recomandări pentru weekend-ul acesta în Sibiu:

Case si apartamente de la 19.000 de euro la Festivalul Casei Tale

De astazi pana duminica, sibienii pot merge la Sala Transilvania pentru a-si cumpara obiecte pentru casa cu reduceri. Una dintre atractiile primei editii a Festivalului Casei Tale o reprezinta manerele de lux pentru usi. Fabricate in Italia, cu design realizat in Rusia, si importate de o fabrica din Sibiu, ele costa 180 de euro, reduse de la 210 euro.O alta atractie a evenimentului este o baie in stil clasic, in valoare de 4.000 de euro, adusa de o firma din Timisoara. Vana este importata din Italia si este din fonta, suflata cu aur. Festivalul Casei Tale are loc din 20 pana in 22 iunie, la Sala Transilvania, si reuneste peste 42 de firme din Bucuresti, Sibiu, Deva, Timisoara si Ramnicu Valcea. (CLICK AICI PENTRU DETALII MAI MULTE DETALII)

Ziua Iei sărbătorită cu fast în Muzeul în Aer Liber din Sibiu

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va fi gazda celor patru zile de poveste, timp în care toţi cei entuziaşti vor putea să se iniţieze în arta făuririi de bijuterii şi semne cusute sub îndrumarea unor talentaţi meșteri populari, să participe la un târg de ii, să depene legende de Sânziene.

Din program mai fac parte o paradă a iilor, concursul “Cea mai frumoasa ie”, plimbări cu Biciclete Cochete, organizate de asociaţia cu acelaşi nume, un program de animaţii gastronomice, Sânziene și multe alte surprize. (CLICK AICI SĂ VEZI PROGRAMUL)

Adina Buzatu da ora exacta in moda masculina la Feeric Fashion Days

Adina Buzatu aduce sambata seara pe podiumul festivalului de moda Feeric Fashion Days de la Sibiu cele mai hot trenduri din moda masculina. Adina va ajunge la Sibiu direct din Italia unde a luat parte la cel mai important eveniment destinat in exclusivitate modei masculine, targul Pitti Uomo de la Firenze. (CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII)

Cei mai tari artişti tatuatori din lume vin la Sibiu la Transilvania Tattoo

În plus fata de cei 40 de artisti internationali prezenti la cea de-a sasea editie a Transilvania Tattoo Expo, invitatul special al evenimentului este sir William Robinson, cel mai tare artist tatuator din Anglia, , fiind unul dintre pionierii acestei arte.

Vizitatorii vor putea admira ustensile cu care s-au tatuat printii Danemarcei, regele Harold precum si multe documente si referiri la arta corporala care de-a lungul istoriei au stigmatizat, sau dimpotriva au facut cinste oamenilor tatuati. (CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII)

Zilele Vecinătății: 25 de scări de bloc înscrise în concursul de reamenajare

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în cartierul Hipodrom, “Zilele Vecinătăţii”.

Evenimentul care se desfășoară în perioada 21-22 iunie, pe Bulevardul Mihai Viteazu, a convins până acum 25 de proprietari să participle la un concurs pentru reamenajarea scărilor de bloc. Scopul acestei competiții este de a convinge ”vecinătatea” să contribuie la înfrumusețarea zonei în care locuiesc. Câștigătorii vor primi materiale de construcții pentru propria scară de bloc.

La Târgul Vecinătății, o zonă în cadrul Festivalului “Zilele Vecinătăţii” în care locuitorii din zonă vin să vândă obiectele de care nu mai au nevoie, iar copiii să facă schimb de jucării, au fost selectaţi până astăzi peste 15 participanți ce duminică îşi vor prezenta marfa în faţa vecinilor. (CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII)

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu