video foto mânere de ușă placate cu aur si căzi de 4.000 de euro la festivalul casei tale de la sala transilvania

De astazi pana duminica, sibienii pot merge la Sala Transilvania pentru a-si cumpara obiecte pentru casa cu reduceri. Una dintre atractiile primei editii a Festivalului Casei Tale o reprezinta manerele de lux pentru usi.

Astfel, pretul unui apartament pleaca de la 19.000 de euro. printre oferte se afla si manere de usi placate cu aur si decorate cu diamante si cristale.

“Am reusit sa aducem, in cadrul acestei prime editii, firme care sa satisfaca nevoile oricarui sibian. Preturile sunt si pentru cei care au un buget redus, cat si pentru cei care isi doresc luxul acasa. Important este ca toate produsele au reduceri de pana la 30%”, a declarat managerul Festivalului Casei Tale, Alexandru Kosman.

Apartamente la preturi avantajoase

Reducerile aplicate in cadrul targurilor sunt valabile si pentru apartamente.

“Eu vad o stabilitate a preturilor si o sa avem foarte multe unitati locative in urmatorii doi, trei ani. In special, vor prima apartamentele cu doua camere. Garsoniere nu prea avem. O garsoniera pleaca de la 19.000 de euro, nefinisata, iar un apartament cu doua camere de la 22.000 la 30.000 de euro”, spune unul dintre reprezentii ansamblurilor rezidentiale prezente la Festivalul Casei Tale.

Manere placate cu aur si decorate du diamante

Una dintre atractiile primei editii a Festivalului Casei Tale o reprezinta manerele de lux pentru usi. Fabricate in Italia, cu design realizat in Rusia, si importate de o fabrica din Sibiu, ele costa 180 de euro, reduse de la 210 euro.[nggallery id=1035]

“Oferta este de la 210 euro la 180 de euro. Sunt placate cu aur si cristale Swarowski. De la inceputul anului am vandut 20-30 de seturi. Aceste manere pot fi luate in trend cu butonii mobilierului sau pietricelele draperiilor. De obicei, astfel de manere sunt puse la usa de la intrare, baie sau sufragerie. Cele mai cerute sunt cele placate cu aur si decorate cu cristale”, spune un alt expozant prezent la Festivalul Casei Tale.

Baie in stil clasic, in valoare de 4.000 de euro

O alta atractie a evenimentului este o baie in stil clasic, in valoare de 4.000 de euro, adusa de o firma din Timisoara. Vana este importata din Italia si este din fonta, suflata cu aur.

“Este prelucrarea in exterior. Majoritatea vin albe, aceasta este o prelucrare in exterior care este facuta manual. Picioarele sunt facute din crom, dar pot comandate si pe varianta de bronz, si pe varianta de cupru. Decorul piciorului poate fi schimbat, in functie de preferinte”, povesteste un alt expozant din cadrul Festivalului Casei Tale.

Vana Princess poate fi facuta la cerere, pana la 1,90 metri si are o garantie de 20 de ani

Festivalul Casei Tale are loc din 20 pana in 22 iunie, la Sala Transilvania, si reuneste peste 42 de firme din Bucuresti, Sibiu, Deva, Timisoara si Ramnicu Valcea.

Ultima oră

Comentariul meu