poftiți la festivalul zilele vecinătății de pe bulevardul mihai viteazu

Ideea de a strânge comunitatea locală împreună la muncă și distracție și-a găsit ecou printre locuitorii cartierului Hipodrom. Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în cartierul Hipodrom, “Zilele Vecinătăţii”.

Evenimentul care se desfășoară în perioada 21-22 iunie, pe Bulevardul Mihai Viteazu, a convins până acum 25 de proprietari să participle la un concurs pentru reamenajarea scărilor de bloc. Scopul acestei competiții este de a convinge ”vecinătatea” să contribuie la înfrumusețarea zonei în care locuiesc. Locuitorii din zona Hipodrom au fost rugați să se înscrie pe www.aios.ro/ZileleVecinatatii, la concursul de “reamenajare a scărilor de bloc”, iar câștigătorii vor primi materiale de construcții pentru propria scară de bloc.

La Târgul Vecinătății, o zonă în cadrul Festivalului “Zilele Vecinătăţii” în care locuitorii din zonă vin să vândă obiectele de care nu mai au nevoie, iar copiii să facă schimb de jucării, au fost selectaţi până astăzi peste 15 participanți ce duminică îşi vor prezenta marfa în faţa vecinilor.

Sibienii sunt invitați pe Bulevardul Mihai Viteazu, sâmbătă, de la ora 20, la concertul susținut de Dorian Popa, iar de de la ora 21va cânta AMI. Duminică va veni rândul tradiției populare sibiene să-și spună punctul de vedere. Vor cânta de la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Mihai Viteazu, Viorica Telcean, Nelu Albu, Daniel Rosalim, Răzvan Năstasescu și Traian Stoiță.

Pentru doritorii de sport, I’velo va pune la dispoziție biciclete gratuite, pe perioada desfășurării festivalului, iar sâmbătă, pe scenă se vor desfășura demonstrații de fitness la care toți sibienii din zonă, de la mic, la mare sunt încurajați să ia parte. În plus, cu ajutorul Asociației “Al 6-lea jucător” organizatorii au adus jucători şi antrenori profesioniști de baschet în Școala nr. 6 din cartierul Hipodrom, iar cei mici pot exersa jocul de baschet și aruncările la coș la instalațiile ce vor fi montate pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și co-finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu