prefectura sibiu expediază prin curierat pașapoartele incepând din 23 iunie
FOTO arhivă

Începând cu data de 23 iunie 2014, solicitanţii de paşapoarte simple electronice pot primi documentele acasă, contra cost. Tariful de expediere a documentelor de călătorie este de 8,68 lei şi se achită la primirea paşaportului, agentului firmei de curierat.

Solicitanţii trebuie să-şi exprime opţiunea prin completarea unui formular – „cerere de livrare curier” – la ghişeul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu, în momentul depunerii cererii pentru eliberarea paşaportului simplu electronic.

În situaţia în care solicitantul paşaportului simplu electronic optează pentru expedierea documentului de călătorie, prin servicii de curierat, la domiciliul sau reşedinţa titularului, ori după caz, la domiciliul sau reşedinţa persoanei care a formulat cererea, trebuie să completeze formularul „cerere de livrare curier”.

Amănunte despre taxele şi documentele necesare pentru eliberarea paşapoartelor sunt publicate pe www.prefecturasibiu.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu