niko kovaci: cu mexic jucam o adevarata finala

Selectionerul Croatiei, Niko Kovaci, a declarat, dupa intalnirea cu nationala Camerunului, scor 4-0, ca meciul cu Mexic, din 23 iunie, va fi o adevarata finala pentru jucatorii sai, care au nevoie de o victorie pentru a accede in optimile Cupei Mondiale, informeaza presa croata.

“Trebuie sa-mi felicit jucatorii pentru ceea ce au reusit. Suntem fericiti ca am invins si acum avem o adevarata finala cu Mexicul. Nu vom sarbatori prea mult, pentru ca avem un adversar foarte serios. Echipa Mexicului este foarte puternica si s-a vazut acest lucru la meciul cu Brazilia”, a declarat Kovaci.

Reprezentativa Camerunului a fost eliminata de la Cupa Mondiala, dupa ce a fost invinsa, miercuri, la Manaus, cu scorul de 4-0 (1-0), de selectionata Croatiei, in etapa a doua a grupei A a competitiei.
Aflata la a doua infrangere consecutiva, echipa cameruneza nu mai are nicio sansa de a accede in optimi, indiferent de rezultatul ultimului meci pe care il va sustine in grupa A, luni, cu Brazilia. In schimb, Croatia a acumulat trei puncte si va juca, tot luni, meciul decisiv pentru calificarea in optimi, cu nationala Mexicului, care are patru puncte.
Miercuri, golurile au fost marcate de Olici ’11, Perisici ’48 si Mandzukici ’61, ’73.
In minutul 40, Alexandre Song a fost eliminat, dupa ce l-a lovit cu cotul in spate pe Mario Mandzukici.
Etapa a treia programeaza, la 23 iunie, meciurile Brazilia – Camerun si Croatia – Mexic.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu