ipj sibiu organizează activități speciale pentru copii în ultima zi de școală la mall

Mâine, 20 iunie, este ultima de zi de şcoală, iar poliţiştii sibieni vor fi alături de elevi începând cu ora 15:30 în incinta Shopping City Sibiu unde vor avea loc activităţi special destinate copiilor.

Activităţile au un caracter preventiv astfel încât, prin joacă, cei mici şi nu numai, să deprindă reguli de conduită care să le asigure o vacanţă în siguranţă. Printre evenimentele planificate se numără:

– o expoziţie de pictură cu tematică rutieră, desene realizate de 10 elevi din clasa a VI-a ai Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu;

– o piesă de teatru pusă în scenă de actori din cadrul Teatrului Cipilici; aceştia vor realiza şi face-painting;

– work-shop-uri cu tematică rutieră organizate de către poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sibiu şi din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de membrii ai Asociaţiei Tură în Natură. Copiii vor colora fişe cu tematică rutieră, vor picta pe borcane folosind şabloane cu tematică rutieră (indicatoare rutiere), vor realiza biciclete în miniatură din role de hârtie şi paste făinoase şi semafoare rutiere din plastilină; rugăm copiii să-şi aducă borcănele pentru a le putea lua acasă după ce le pictează.

– va fi expusă şi motocicleta de poliţie;

– copiii vor primi insigne cu indicatoare rutiere, realizate manual de către designer-ul Diana Ribana;

– copiii şi adulţii vor primi pliante cu tematică rutieră.

 

Ultima oră

Comentariul meu