tombolă cu premii de mii de euro la festivalul casei tale de la sala transilvania

Festivalul Casei Tale îi va premia pe sibienii care vor veni la Sala Transilvania, între 20 și 22 iunie, pentru a vedea și cumpăra din ofertele făcute de zecile de firme din domeniul contrucțiilor, instalațiilor sau decorațiunilor interioare și exterioare.

Valoare premiilor care vor fi oferite în cadrul tombolei prezentate de Cătălin Măruță este de peste 2000 de euro.

Printre premiile oferite în cadrul evenimentului se va afla un semineu, canapele, ceasuri personalizate, obiecte de bucătărie, boilere electrice, dar si uși de apartament. În total, în cadrul tombolei vor fi oferite peste 50 de premii.

Extragerea tombolei va fi făcută de Cătălin Măruță și va avea loc duminică, la ora 16.00, la Sala Transilvania.

Fiecare vizitator va primi, la intrarea în Sala Transilvania, câte un bilet care îi va asigura participarea la tombolă.

Spațiile de expunere, ocupate în proporție de sută la sută

Spațiile în care firmele participante la Festivalul Casei Tale își vor expune ofertele au fost ocupate în proporție de sută la sută. Peste 20 de firme din întreaga țară(Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, București) vor transforma Sala Transilvania. Dulapuri din crom și sticlă cu oglindă importate din Germania de o firma sibiană, candelabre, dar și o sufragerie modern utilată vor fi expuse în Sala Transilvania.

Vouchere în valoare de 1.000 de euro pentru sibienii care își vor rezerva un apartament

Unul dintre participanții la Festivalul Casei Tale va oferi sibienilor care iși vor rezerva un apartament vouchere de 1.000 de euro, în baza cărora se poate cumpăra mobilă.

Firmele care vor participa la Festivalul Casei Tale sunt: Magnolia Residence, ANSAMBLUL CIRESICA, STANDING HOUSE, SN DECO GROUP, semineesibiu.ro, Rams Business Park, Generali, Mirco Proficet, Valprest Parchet, Avantgarden 3 Sibiu, BCR, S.M. ART PROIECT, ATU TECH, CASA DI ANGELI, Komfort Villa, Decomob, TUPPERWARE, Tamasel Catalina hand made, Tupperware, Prest Land, Trust – Expert si Case insiruite.

Prima editie a Festivalului Casei Tale va avea loc între 20 și 22 iunie, la Sala Transilvania. Deschiderea Festivalului Casei Tale va avea loc vineri, la ora 12.00 si este singurul festival de gen din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu