nicolle stănese, alexandra macrea si ioana selner acum la ”în ton cu viața”. vezi emisiunea!

In editia cu numarul 9 Alexandru Bica si invitatii sai discută despre românisme. Invitații sunt ca de obicei unii de marcă. Prezentatoarea TVR, Nicolle Stăneste, Specialistul PR Ioana Selner managerul beauty center Alexandra Macrea, vin miercuri la ”În Ton cu Viața”, de la ora 9.00.

Aparent, tema ediţiei reprezintă o imagine clară a spiritului autentic şi românesc. In realitate, lucrurile stau putin diferit sau, mai degraba, realist. Vom vedea pe parcurs cum arată în zilele noastre spiritul national al romanilor şi ce înseamnă cu adevărat ,,românismele” in vremuri grele.

Emisiunea In ton cu viata este o productie Komma Media Productions si este difuzata exclusiv online pe site ul oradesibiu.ro.

VEZI AICI PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”
Spre exemplu.

Încă mai avem cozi prin magazine ( faci pauză!), la semafoare (iar faci pauză!), avem claxoane în trafic ( faci pauză !), micii de la Deduleşti ( faci pauză!) şi evident, multe altele.

La fel de bine avem sportivi care iasa invingatori din orice competitie si elevi olimpici de calibru.
VEZI AICI A VIII-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”
In ce masura romanismul este tradus prin valori sau non-valori, veti afla de la In ton cu viata!
VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”
Invitati: Ioana Selner, specialist PR (din Timisoara) – legatura directa prin skype, Alexandra Macrea , manager beauty center (Sibiu) si Nicole Stanesse, vedeta TV.nicolle 2

Despre În Ton cu Viața

Un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. 30 de minute, 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

VEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu.

VEZI AICI A V-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

On-line exclusiv pe ORA DE SIBIU!

VEZI AICI A VI-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

DISCLAIMER: EMISIUNEA POATE FI PRELUATA SI DIFUZATA DOAR DE CATRE TELEVIZIUNILE PARTENERE SI DE CATRE SITEUL www.oradesibiu.ro

VEZI AICI A VII-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

VEZI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS EDITIA A 9-A A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=oR17uYs_b3s”]

Ultima oră

Comentariul meu