urmărire ca în filme în cisnădie. un tânăr a lovit două autoturisme de poliție și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din municipiul Sibiu care conducea cu permisul suspendat a fugit de poliţiştii care l-au oprit în trafic şi a avariat mai multe maşini de Poliţie şi autoturisme, el fiind prins după ce a lovit cu maşina un stâlp şi s-a răsturnat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, în noaptea de duminică spre luni poliţiştii rutieri ai Secţiei 1 Sibiu au oprit pentru control în trafic un şofer şi, în timp ce îi verificau permisul, acesta a fugit cu maşina, avariind autovehiculul poliţiştilor.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Sibiu, avea suspendat permisul de conducere.

Conform sursei citate, ca urmare s-au constituit filtre de Poliţie pe mai multe drumuri din judeţul Sibiu, iar la un moment dat autoturismul a fost observat de un echipaj de poliţie în localitatea Cisnădie, în parcarea unui imobil. La vederea echipajelor de Poliţie, tânărul a plecat din nou cu maşina, avariind o autospecială a Poliţiei şi două autoturisme parcate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui.

Pe un drum județean, la aproximativ 600 de metri după ieşirea din localitatea Cisnădie, pe fondul vitezei, tânărul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a ieşit de pe şosea, lovind un stâlp de electricitate şi răsturnându-se în rigola de pe marginea drumului, fără ca şoferul să fie rănit.

Potrivit sursei citate, tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat şi distrugere.

Sursa: mediafax.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu