trei persoane de pe tineretului au ajuns la poliţie pentru tulburarea liniştii | vezi amănunte

Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată în jurul orei 21 de un locatar de pe strada Tineretului că mai multe persoane tulbură liniştea publică.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar la scurt timp trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Conform unor surse neoficiale în zona garsonierelor 3 şi 5 ar fi avut loc şi o bătaie, însă informaţia nu a fost confirmată de către poliţişti. Conform acestora nu s-a produs nicio altercaţie în respectiva zonă.

ACTUALIZARE: Din câte se pare în zona Tineretului ar fi existat totuşi o altercaţie. În urma audierilor, o femeie de pe strada Tineretului vrea să depună plângere pentru lovire. Aceasta susţine că stătea împreună cu fiul ei, iar la un moment dat trei prieteni ai acestuia s-au apropiat de ei, a avut loc o altercaţie verbală, iar unul dintre aceştia a lovit-o. Situaţia a fost provocată de conflicte mai vechi existente între părţile implicate.

Foto: arhivă

trei persoane de pe tineretului au ajuns la poliţie pentru tulburarea liniştii | vezi amănunte Tags: gălăgie Tineretului, nova, Nova TV, Strada Tineretului

Ultima oră

Comentariul meu