sâmbătă are loc prima cursă wizz air pe ruta londra – sibiu. vezi live aspecte de la primul zbor!

Wizz Air, operează începând din 14 iunie o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton. Pentru început, vor fi trei pe săptămână.

Moment istoric pentru Aeroportul Internațional din Sibiu  Începând din acest weekend mult așteptatele curse low-cost vor fi pleca și din orașul nostru.

Prima cursă a celor de la Wizz Air, pe ruta Londra – Sibiu, va avea loc sâmbătă seară, cu plecare la ora locală 16.55 si aterizare în Sibiu, la ora 21:50.

Începând de săptămâna viitoare vor fi operate trei curse pe săptămână către Londra, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Sibiu este cel de-al 7-lea aeroport Wizz Air din România, fapt ce subliniază atât popularitatea tarifelor mici ale companiei aeriene, cât şi preferinţa clienţilor români de a călători cu avionul. Wizz Air a avut în 2013 o majorare de 14% a traficului în România şi, având în vedere dezvoltarea reţelei de rute din ultima perioadă, sunt premize pentru continuarea acestei creşteri.

Pentru început, cursa către Londra va operată seara, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 în timpul verii, după care, în toamnă, va deveni o cursă de după-amiază, cu plecare la ora 12.50.

Biletele pentru zborul Sibiu – Londra Luton sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com la preţuri începând cu RON 179 (un zbor, taxe incluse)

VEZI IMAGINI ÎN DIRECT CU PRIMUL AVION WIZZ AIR PE RUTA LONDRA – SIBIU, SÂMBĂTĂ DUPĂ AMIAZĂ!

Ultima oră

Comentariul meu