modificare importantă în programul zilei la fits! un concert important a fost anulat!

Ofertă bogată de spectacole și evenimente de stradă la Sibiu. Festivalul Internațional de Teatru intră pe ultima sută de metri, iar programul este generos pentru public. Concertul trupei ROA a fost anulat de organizatori.

Ante penultima seară a festivalului are în program evenimente care mai de care mai atractive.

De la ora 18.00 la Teatrul Radu Stanca, se joacă piesa OIDIP, în scenariul lui Liviu Purcătete, iar pietonala de pe Nicolae Bălcescu este la această oră invadată de mai multe păsări uriașe și hazlii.

O fanfară italiană va cânta și ea tot în centrul Istoric, în cadrul unui recital stradal de 60 de minute.

De la ora 18:30, tot în zona centrală a orașului va avea loc un concert pe stradă a fanfarei de la Cozmești, fanfară care și în anii trecuți a fost apreciată de public.

De la ora 19.00 la Teatrul pentru Copii si Tineret Gong se va juca piesa de teatru, Cabaretul Cuvintelor, iar de la ora 20.00 o omidă riașă și foarte flămândă mănâncă oameni și crește văzând cu ochii în dimensiuni.

Puțin mai departe, la Sala Thalia, tot de la ora 20.00 începe spectacolul ”Showtime” cu The London Quartet, un eveniment care se joacă cu casa închisă ca mai toate spectacolele in-dor din acest an de la FITS.

Concertul celor de la Vița de Vie va atrage cu siguranță mii de spectatori cu începere de la ora 20.30 în cea mai mare piață a Sibiului.[nggallery id=1032]

Descarcă programul zilei de 13 iunie – fits 2014

Concertul ROA s-a anulat

Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul ROA programat in seara aceasta de la ora 21:30 a fost anulat. Spectacolul de lasere din aceasta seara a fost, de asemenea, anulat.

Programul actualizat:
21:30, Piata Mare – TRECEA FANFARA … ITALIANĂ / THE ITALIAN MARCHING BAND
22:00, Piata Mare – DJ SET : Bas Turbat si Mc Agent
22:45, Piata Mare – Concert VITA DE VIE[nggallery id=1031]

Ultima oră

Comentariul meu