Pe lista candidatilor aspira la postul de Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei se afla Mugur Isarescu, Cristian Popa, Bogdan Olteanu, Daniel Daianu, Marin Dinu, Nicolae Danila, Agnes Nagy si Virgil Stoenescu.

Ialomitianu a precizat pentru MEDIAFAX ca termenul de depunere a acestor propuneri la comisiile de buget este pana vineri la ora 14.00, însa pana la audierile din Comisii, care vor avea loc luni, pot aparea schimbari în sustinerea acestor candidati pentru Consiliul de Administratie al BNR.

Pana vineri au fost depuse candidaturile lui Mugur Isarescu, sustinut de toate partidele, Florin Georgescu, Cristian Popa, Daniel Daianu, Marin Dinu, Nicolae Danila din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, Bogdan Olteanu din partea PNL, Agnes Nagy din partea UDMR si Virgil Stoenescu din partea PDL.

“Din informatiile pe care le am, din grupurile parlamentare si din Ministerul Finantelor exista posibilitatea sa apara surprize pana la audierile din comisii de luni si sa fie sustinuti Liviu Voinea sau Gheorghe Gherghina pentru BNR, care ar putea sa plece de la minister”, a spus Ialomitianu.

El a adaugat ca Liviu Voinea si Gheorghe Gherghina ar putea sa plece de la minister dupa ce ar fi fost criticati pentru ca nu sustin majorarile de pensii pe care le >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu