fits 2014 în imagini superbe. ce vedem azi la festival! (galerie foto)

Seară atractivă în cea de a șasea zi a celei de a 21-a ediții a Feastivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Vă prezentăm totodată și o galerie foto Sebastian Marcovici, de la evenimentele avute loc ieri.

Programul de seară debutează în forță cu patru evenimente care vor începe la ora 18.00.

Portugheza Joana Amendoeira susține un recital interesant la Biserica Romano-Catolică `Sf. Treime, iar la Teatrul Naţional „Radu Stanca” se joacă piesa Calatoriile lui Guliver, pusă în scenă de Silviu Purcărete.

În Piața Mică spaniolii de la Cia la Tal, oferă turiștilor prezenți în zonă show-ul intitulat ”Cutia cu Miracole”, iar pe Pietonala de pe Nicolae Bălcescu vor răsuna mai multe fanfare ale unui grup din Franța.

De la ora 18:30, la Teatrul Gong, austriecii de la Theater ECCE, oferă publicului spectacolul Contra Iubirii.

30 de minute mai târziu, la Biserica Evanghelică `Sf. Ioan`, se va ține un concert de orgă intitulat ”bach si prietenii”.[nggallery id=1032]

Familia Oglindă revine în Piața Mică de la ora 20.00 pentru un nou show stradal, în timp de de la ora 21.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, incepe spectacolul muzical ”Orhidee”

Cea de a sasea seară a festivalului se va încheia cu piesa ”Scrisori Pierdute”, care se va juca la Facultatea de Litere, cu începere de la ora 23.

Ultima oră

Comentariul meu