un turist din bucuresti, dat dispărut pe valea avrigului. l-ai văzut pe undeva?

Un turist de 52 de ani din Bucureşti care a vrut să se cazeze, luni, la o pensiune de pe Valea Avrigului, la poalele Munţilor Făgăraş, dar care, în aşteptarea eliberării unei camere, a plecat să se plimbe pe munte, a fost dat dispărut, fiind căutat de poliţiştii şi salvamontiştii din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, miercuri, că un turist de 52 de ani din Bucureşti a ajuns, luni în jurul orei 09.00, la o pensiune de pe Valea Avrigului, vrând să se cazeze.

“I s-a spus că se fac cazări doar după ora 12.00, pensiunea urmând să se elibereze şi turistul, după ce a mâncat ceva, a plecat să se plimbe prin zonă. Şi-a lăsat actele şi telefonul mobil la recepţie pentru a fi luat în evidenţă, iar maşina a lăsat-o în parcarea pensiunii şi a plecat. Pentru că nu s-a mai întors, reprezentanţii pensiunii au anunţat dispariţia sa, în cursul zilei de marţi”, a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, imediat au fost începute verificări, iar miercuri mai multe echipaje de poliţişti efectuează căutări în zonă pentru a-l găsi pe bărbat.

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, la rândul său, că şi echipaje de salvamontişti s-au alăturat căutărilor.

“Se fac verificări pe Valea Avrigului, la poalele Munţilor Făgăraş”, a declarat Adrian David.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii nu au putut stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul. Sursa: Mediafax

 

Ultima oră

Comentariul meu