turist dispărut de pe valea avrigului

Un turist din București, în vârstă de 52 de ani, a dispărut în urmă cu două zile de la o pensiune de pe Valea Avrigului.

Bărbatul a venit să se cazeze la pensiunea Brândușa, dar, pentru că nu erau camere disponibile decât după ora 12.00, a decis să facă mai întâi o plimbare. Și-a lăsat actele personale, telefonul mobil și mașina, un Peugeot 206, la pensiune și a plecat pe jos. Nu s-a mai întors, însă, din această plimbare.
Administratotul pensiunii a sesizat ieri Poliția, după aproape 24 de ore după ce bucureșteanul nu s-a mai întors.

“În urma verificărilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 9 iunie, în jurul orei 09, Rimbu Dorin (foto), în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, a ajuns la pensiunea situată pe Valea Avrigului cu intenţia de a se caza. Întrucât pensiunea era ocupată în totalitate, iar camerele urmau să se elibereze începând cu ora 12, bărbatul a lăsat în grija angajaţilor pensiunii cartea de identitate pentru a fi luat în evidenţă, telefonul mobil şi cheia autoturismului, precizând că pleacă într-o plimbare, urmând să revină după ora 12”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Cercetările în >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu