seară plină de spectacole la fits. programul zilei şi recomandări! (galerie foto)

Misiune grea pentru iubitorii teatrului aflați în aceste zile la Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu. Și asta pentru că și astă seară oferta de spectacole este generoasă și variată, iar decizia de a a face o selecție a acestora este dificilă pentru publicul avizat.

Intr-adevăr festivalul are programate și în această seară multe spectacole de calitate, ca de altfel cum s-a întâmplat și pe parcursul zilelor trecute.

De la ora 18.00 la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte a început spectacolul de pantonimă ”Handmade”.

Imediat la ora 19.00 debutează spectacolul muzical de stradă al nemților de la MUSIKVEREIN, show-ul având loc pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu.

Cei care iubesc pictura sunt invitați de la aceeiași oră să vadă lucrările lui Ștefan Câlția, în foaierul Sălii Thalia.

Francesco Angelo susține astă seară la Sinagoga din Sibiu un interesant concert de hang, iar Teatrul Național Târgu-Mureș pune în scenă la Teatrul Gong, piesa PUNCT TRIPLU.

La ora 19:30 la Teatrul Radu Stanca este programată o lansare de carte, iar jumătate de oră mai târziu, în aceeiași locație se va juca spectacolul ”Frații Vitregi” pus în scenă la Sibiu de școala poloneză de teatru.

De la ora 20.00 la Sala Thalia se va ţine un spectacol de muzică în memoria Mariei Tănase, iar 45 de minute mai târziu, pe pietonala din centrul Istoric are loc parada majoretelor din Lituania.[nggallery id=1031]

În fine seara se va încheia în forţă cu un spectacol susţinut de către Teatrul din Napoli, la Colegiul Octavian Goga si spectacolul Culorile Muzicii, de la sala de la Facultatea de Litere din oraş.

Program 11 iunie – fits 2014

Ultima oră

Comentariul meu