daniel bălţat, lega şi costel acum la emisiunea „în ton cu viaţa” pe ora de sibiu

Emisiunea In ton cu viata a ajuns la editia cu numarul 8. Si de aceasta data invitatii sunt cu totul si cu totul speciali. La fel si tema editiei si anume: CURENTUL SELFIE.

Emisiunea ”În Ton Cu Viața” aduce la ediția cu numărul opti, trei invitați extrem de interesanți.

Alexandru Bica va sta de vorba despre acest curent cu fotograful Daniel Baltat, cu rapperul Lega si cu simpaticul Costel, binecunoscut publicului larg pentru spectacolele lui de stand-up comedy.

Emisiunea In ton cu viata este o productie Komma Media Productions si este difuzata exclusiv online pe site ul oradesibiu.ro.

VEZI AICI PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

ORA DE SIBIU te invită să vizionezi o ediţie mai mult decât interesantă a deja cunoscutei emisiuni „în Ton cu Viaţa”, realizată de Komma Media Production Sibiu şi prezentată de către Alexandru Bica, un nume consacrat în media locală.

VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

 Despre În Ton cu Viața

Un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. 30 de minute, 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

VEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu.

VEZI AICI A V-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

On-line exclusiv pe ORA DE SIBIU!

VEZI AICI A VI-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

DISCLAIMER: EMISIUNEA POATE FI PRELUATA SI DIFUZATA DOAR DE CATRE TELEVIZIUNILE PARTENERE SI DE CATRE SITEUL www.oradesibiu.ro

VEZI AICI A VII-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

VEZI EDITIA NR. 8 “IN TON CU VIATA”, JOI DE LA ORA 9.00
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yF8rg-VKoAE”]

Ultima oră

Comentariul meu