vremea sibiu pe urmatoarele 3 zile. prognoza meteo sibiu pentru 11-13 iunie 2014

Administratia Nationala de Meteorologie estimeaza pentru urmatoarele doua saptamani o vreme in general calda, putin instabila dupa 13-14 iunie cu averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile sunt mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta perioada iar maximele vor ajunge la maxim 30 de grade in Romania.

In Sibiu, astazi avem o temperatura maxima de 28 °C, resimtita la nivelul solului undeva la 33 °C. Cerul este predominant insorit, iar la noapte vom avea minime de 13 °C, cerul fiind predominant senin.

Prognoza meteo Miercuri, 11 iunie 2014
Miercuri, vremea in Sibiu va fi predominant insorita, cu maxime situate undeva la 27 grade, iar minimele vor inregistrata 11°C. Noaptea, cerul va fii predominant Senin, iar in timpul zilei se pot simti rafale de vant cu o viteza de maxim 5 m/s.

Prognoza meteo Joi, 12 iunie 2014
Joi, temperatura zilei scade cu un grad, iar cerul va fi insorit, cu o maxima de 26°C. Noaptea se vor inregistra 12°C, iar cerul este partial noros.

Citeste pe meteo.bewoman.ro – prognoza meteo pe 9 zile in Sibiu.

Prognoza meteo Vineri, 13 iunie 2014
La sfarsit de saptamana, temepratura scade cu cateva grade, termometrele vor arata o maxima de 24°C, iar cerul este predominant acoperit de nori. Noaptea este senin iar minima va scadea pana la 8°C.

Weekendul se va termina cu ploaie. Sambata va fii partial insorit pe timpul zilei cu o maxima de 23 de grade, noaptea sunt nori intermitenti, iar Duminica se vor inregistrat 24 °C cu nori si precipitatii, iar pe timp de noapte va ploua.

Ultima oră

Comentariul meu