ce spectacole vedem astăzi la fits 2014. recomandări și program!

Program încărcat în cea de a patra zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Vremea frumoasă facilitează și ea încă o zi reușită la cel mai important eveniment cultural al acestei luni în întreaga Europă.

Maratonul de teatru de la Sibiu continuă și în această seară cu spectacole de calitate în zeci de locații din oraș.

În sala teatrului Radu Stanca, de la ora 18.00 ploieștenii de la teatrul Toma CarAGIU pun în scenă piesa ”Când Ploaia se va opri”, iar de la aceeiași oră la Sinagoga din Sibiu, mexicanii de la Larena “Michito” oferă un superb duet de chitară în show-ul intitulat ”O nouă zi”.

Tot de la ora 18.00 pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu, Teatrul Vostru din Sibiu a început prezintrea spectacolului ”Suflet de statuie” – un spectacol interactiv care cuprinde personaje inspirate din istoria românilor, poveşti, mitologie sau chiar din viaţa de zi cu zi.

De la ora 19.00 în Piața Mare a sibiului se vor face auzite ritmurile latino ale brazilienilor de la ERRO grupo, iar la câteva sute de metri distanță pe Nicolae Bălcescu vor răsuna ritmurile de saxofon ale trupe Sax a Fond din Belgia.sax a fund

Bărbatii vor fi încântati cu siguranță de parada majoretelor din Lituania, programată de la 19:45 tot în zona centrului Istoric al Sibiului.

În fine ziua a patra de festival se încheie cu spectacolul Piatra al actorilor de la Universitatea de arte din Tg Mureș, care are loc la ora 23.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

DESCARCĂ programul zilei de 9 iunie – fits 2014

Ultima oră

Comentariul meu