motivul pentru care ilie vonica va fi înmormântat la cinci zile după ce a murit

Afaceristul Ilie Vonica a decedat marți după amiază, dar funerariile acestuia vor avea loc abia duminică, deși  în mod normal înmormântarea trebuia să fie cel târziu vineri.

Decizia ca înmormântarea milionarului sibian să aibă loc duminică a fost luată de rudele și familia acestuia.

Cum soția lui Vonica se află în arest preventiv pentru 90 de zile, iar legea nu prevede în mod expres ce se întâmplă cu arestații preventivi în astfel de cazuri, familia a decis să amâne cât mai mult posibil ziua în care afaceristul care a pus pe picioare Polisano Group, va fi înhumat la cimitirul de la Biserica din Groapă.

Ioana Vonica a depus cerere de eliberare din arest pentru a merge la înmormântarea soțului

Surse din rândul anchetatorilor spun că eliberarea Ioanei Vonica nu este de competenţa poliţiei, autoritatea care poate decide să-i permită acesteia participarea la înmormântarea soţului său fiind instanţa care a decis măsura arestării preventive.

CITESTE SI: VIDEO FOTO Sicriul lui Ilie Vonica a fost adus la Biserica din Groapă. Durere printre rude

”Este o situație destul de delicată. Doamna Vonica a facut cerere de revocare a arestului preventiv, dar aceasta a fost programată spre soluționare doar pentru data de 16 iunie. Procedura cere mai multe zile pentru soluționarea acestei cereri, iar în acest caz s-a cerut soluționarea cererii mai rapid. Astfel joi, 5 iunie, la ora 12.00 se ia în discuție cererea depusă”, a explicat un apropiat al familiei Vonica.

VEZI: Mesaj emoționant al angajaților de la Polisano după decesul lui Ilie Vonica

Ieri Ioana Vonica a solicitat procurorilor să fie eliberată temporar din arest, pentru a-şi putea conduce soţul pe ultimul drum, iar solicitarea acesteia a fost transmisă, miercuri, la arestul central al Poliţiei Capitalei, unde aceasta este încarcerată.

DEZVĂLUIRI Cu cine a vorbit Ilie Vonica la telefon înainte să se sinucidă. A cerut ajutorul vecinilor!

Ilie Vonica, a murit, marţi după-amiază, la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns după ce a căzut de la etajul vilei sale, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul a încercat să se sinucidă, sărind de la etaj.

Primarul Iohannis a trimis un mesaj de condoleanțe familiei Vonica. Iată ce spune!

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. mei oamenilor….chiar a murit sau e o inscenare fff proasta de moarte?
    daca sa aruncat de pe casa nu ar trebui sa ramana urma de sange unde a cazut? si cine a sunat asa de repede la 112 ?
    totul e fff secretos si nu se arata nici o imagine cu el mort sau cu el cum a aratat dupa ce a cazut sau inainte sa il puna in sicriu.
    pana nu se publica imagini doveditoare multa lume nu o sa creada nimic. deja, dupa una sau 2 zile de cand sa lansat acest subiect sunt tot mai multi care nu mai cred ca el chiar sa aruncat. sta ca si elodia undeva ascuns pana se linisteste totul.

    1. Daca in prima faza pare o prostie, in secunda urmatoare te pune pe ganduri
      Intradevar, asa o vila ar trebui sa fie dotata cu camere de filmat sau casele din vecinatate, tot ar fi trebuit sa fie surprinsa vreo imagine doveditoare, mai mult, orice om are un tel care face poze, s-ar fi nimerit cineva in zona……..
      Trebuie sa stam stramb si sa judecam drept

      1. pei e clar ca trebuie sa fie camere. peste tot la o astfel de casa sunt astfel de lucruri. si mai ales, de cand sa aruncat, cat timp a trecut pana a observat cineva acest lucru? nu trebuia sa fie cineva sa il vada cand sa aruncat, daca a fost asa de repede bagat in casa? totul e cam vag acum. nu se vede nimic. totul poate fi inscenat, ca totul sa petrecut de oameni de a lui sau ce lucreaza pentru institutul lui.