video foto sicriul lui ilie vonica a fost adus la biserica din groapă. durere printre rude

Sicriul cu corpul neînsuflețit al afaceristului Ilie Vonica a fost dus miercuri în jurul orei 14.00 la Capela de la cimitirul aflat la Biserica din Groapă din Sibiu.

Mașina care a transportat sicriul de la IML Sibiu la Biserica din Groapă a sosit la cimitir miercuri după amiază.

Câteva rude au așteptat sosirea acesteia, iar sicriul cu trupul neînsuflețit al celui mai bogat om de afaceri din oraș, a fost depus în capelă, câteva minute mai târziu.

Ilie Vonica va fi înmormântat cel mai probabil duminică după amiază, în prezența rudelor și a celor care l-au cunoscut și l-au apreciat ca prieten sau partener de afaceri.

SCRISOAREA DE ADIO: Ce a scris doctorul Ilie Vonica în scrisoarea pe care a lăsat-o

Circulația pe strada Justiției în preajma Bisericii din Groapă va fi restricționată temporar, iar staționarea pe locurile de parcare din această zonă va fi interzisă.

VIDEO FOTO Aici va fi înmormântat afaceristul Ilie Vonica. Pelerinaj la Biserica din Groapă!

La intrarea în cimitir au fost poziționați și câțiva oameni de pază, care au grijă ca pelerinajul la căpătâiul lui Vonica să se desfășoare fără incidente.

Ce spune ultima persoana care l-a văzut în viață pe Ilie Vonica. (video)

Scrisoarea de adio va ajunge la familiesicriu2

Cele cinci pagini ale scrisorii de adio a lui Ilie Vonica, au fost sigilate și vor fi predate familiei acestuia.

 Cum l-au găsit pe Vonica medicii de la SMURD, imediat după SINUCIDERE. Poliția face anchetă!

YouTube video

Conținutul scrisorii va rămâne deocamdată secret și va fi dezvăluit numai dacă familia își va accordul pentru acest lucru. ”Scrisoarea de adio este sigilată și va fi predată familiei”, a spus Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

LOCUL DE UNDE S-A ARUNCAT DOCTORUL VONICA 

Rude îndurerate

La capela unde este depus sicriul lui Vonica au început să sosească rudele acestuia. Oamenii sunt îndurerați cred cu tărie că Ilie Vonica și soția acestuia sunt nevinovați în dosarul rețetelor false, în urma căruia nevasta afaceristului sibian a fost reținută, acesta fiind și unul din motivele care l-ar fi împins pe Vonica să se sinucidă.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu