video foto aici va fi înmormântat afaceristul ilie vonica. pelerinaj la biserica din groapă!

Afaceristul Ilie Vonica va fi înmormântat duminică după amiază la un cimitir aflat la mică distanță de centrul orașului. Familia milionarului sibian are o criptă la cimitirul Buna Vestire, de la Biserica din Groapă.

Ilie Vonica și-a cumpărat un loc de veci în urmă cu câțiva ani la cimitirul de la Biserica din Groapă. Acesta a fost amenajat sumar și fără nicio cruce pusă în prealabil și se află chiar la intrarea în cimitir.

Capela în care va fi pus cavoul cu trupul lui Vonica este extrem de bine aranjată și este dotată cu aer condiționat de ultimă generație.

Poliția locală a inspectat zona și va închide circulația pe strada pe care se află cimitirul, urmând ca traficul să fie deviat pe străzi paralele.

Ce spune ultima persoana care l-a văzut în viață pe Ilie Vonica. (video)

Acasă la Vonica atmosfera este apăsătoare. img_1941 Cum l-au găsit pe Vonica medicii de la SMURD, imediat după SINUCIDERE. Poliția face anchetă!

 

Câțiva vecini au aprins lumânări la poarta vilei în care acesta locuiește pe strada Andrei Mureșanu de mai bine de cinci ani.

LOCUL DE UNDE S-A ARUNCAT DOCTORUL VONICA img_1938Oamenii sunt în continuare devastați de sinuciderea celui mai bogat om de afaceri din oraș.img_1949

Scrisoarea de adio lăsată de Vonica pentru familia sa, va fi înmânată familiei în zilele următoate. Aceasta este sigilată si se află la Politia Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu