mesaj emoționant al angajaților de la polisano după decesul lui ilie vonica

Pe pagina oficială de Facebook a clinicii Polisano a apărut astăzi un mesaj emoționant la adresa celui care a fost patron, prieten și doctor, Ilie Vonica.

Doctorul Ilie Vonica va rămâne cu siguranță în memoria celor peste 2.000 de angajați ca fiind un mentor, un profesionist și un bun prieten.

Pe pagina oficială de facebook a clinicii patronată de afaceristul Ilie Vonica a apărut un mesaj din partea angajaților și semnat ”Noi, Polisano”.

SCRISOAREA DE ADIO: Ce a scris doctorul Ilie Vonica în scrisoarea pe care a lăsat-o

Reamintim că Ilie Vonica, s-a stins din viață marți după amiază, după ce s-ar fi aruncat de pe mansarda casei sale din Sibiu.

CITESTE SI: VIDEO FOTO Sicriul lui Ilie Vonica a fost adus la Biserica din Groapă. Durere printre rude

Iată mesajul emoționant al acestora:

S-a stins din viață un om. Și-a dedicat existența profesiei și mai ales crezului său de a face ceva pentru societate. De 20 de ani, fiecare zi a fost o provocare și a clădit pas cu pas șansa pe care ne-a dat-o nouă, celor peste 2.000 de angajați. Știa numele fiecăruia dintre noi. Fiecare zi începea cu zâmbetul pe buze, o partidă de tenis și cu o forță pe care noi, cei din jurul lui, nu puteam decât să o admirăm. Era mândru de noi toți, și, cum el spunea, “succesul am ales să nu-l măsor în numere pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ce consider etic și responsabil în actul medical: calitatea serviciului, pasiunea către excelență și încrederea acordată fiecărei persoane în parte”.

Noi, cei care i-am fost alături doctorului Ilie Vonica în toţi aceşti ani, am învăţat continuu cum să-ţi respecţi aproapele. A reuşit să insufle fiecăruia visul Polisano. Valorile pe care ni le-am însuşit lucrând împreună ne vor fi de ajuns acum pentru a duce mai departe visul său: “de a schimba în bine cursul vieţii pentru cei mulţi, prin cele ce puţini ştiu să facă”.

LOCUL DE UNDE S-A ARUNCAT DOCTORUL VONICA 

Cu mult dor în suflete, cu imaginea “Doctorului” în fiecare detaliu şi cu respectul pe care mereu îl vom avea, vom duce mai departe misiunea pe care a sădit-o cu încredere în noi.

 VIDEO FOTO Aici va fi înmormântat afaceristul Ilie Vonica. Pelerinaj la Biserica din Groapă!

Sursa: Polisano

Ultima oră

Comentariul meu