video ilie vonica a lăsat o scrisoare de adio înainte să se sinucidă. iată la cine a ajuns!

Ilie Vonica s-a aruncat în gol de pe terasa casei sale, dar înainte să sară de la peste cinci metri, a scris o scrisoare de cinci pagini în care își explică gestul făcut. Afaceristul a murit marți în jurul orei 14.00 la clinica Polisano din Sibiu.

Surse judiciare au declarat, marţică omul de afaceri Ilie Vonica, proprietarul Grupului Polisano, s-a aruncat de la una dintre teresele locuinţei sale, de la o înălţime de circa opt metri.

Aceleaşi surse spun că omul de afaceri a lăsat în locuinţa sa de pe strada Andrei Mureşanu din municipiul Sibiu o scrisoare în care îşi explică gestul.

Documentul este scris de mână şi are cinci pagini, dar familia a insistat ca acesta să nu fie dat publicităţii, adaugă sursele citate.

Vecinii familiei Vonica spun că au văzut agitaţie mare, marţi, la orele prânzului, în curtea familiei şi cred că problemele din ultima perioadă “l-au răpus” pe omul de afaceri.

VIDEO Cum l-au găsit pe Vonica medicii de la SMURD, imediat după SINUCIDERE. Poliția face anchetă!

“S-a aruncat pe geam domnul Vonica. Avea probleme cu soţia, probabil de aia, problemele l-au răpus. La 12.00 a fost, a venit salvarea, l-a dus”, a spus una dintre vecinele familiei.

VIDEO Declarația ultimei persoane care l-a văzut în viață pe Ilie Vonica. Iată ce spun martorii!

“Prima dată a venit Salvarea, o maşină de Poliţie şi altă Salvare. Am văzut că au intrat în curte, l-au luat. Păcat de el! Am înţeles că i-au pus sechestru pe casă. Moartea nu e o soluţie, dar e alegerea lui”, a declarat Irina Leonte, o altă vecină a familiei Vonica.

 VEZI VIDEO CU LOCUL DE UNDE S-A ARUNCAT VONICA ȘI CU ANCHETATORII CARE AU CERCETAT CAZUL

Manevrele de resuscitare au continuat şi odată ce Ilie Vonica a ajuns la una dintre clinicile sale din municipiul Sibiu, însă medicii nu l-au mai putut salva, pacientul suferind o ruptură de aortă.unnamed Ilie Vonica (59 de ani), de profesie medic ginecolog, a construit după 1989 un grup farmaceutic din care face parte distribuitorul farmaceutic Polisano – pe locul trei pe piaţa distribuţiei de medicamente, centrele medicale generaliste Clinica Polisano, centre de fertilizare in vitro, un spital privat în Sibiu, reţeaua de farmacii Reţeta şi producătorul de medicamente Polipharma Sibiu. ilie vonicaPe lângă aceste activităţi, grupul deţinea şi un dealer Toyota, un service auto Citröen, o agenţie de tu­rism proprie, proiecte de sport şi agrement, construcţii imobiliare şi real estate.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu