video cum l-au găsit medicii smurd pe ilie vonica, imediat după sinucidere. poliția face anchetă!

Medicii sosiți la casa lui Ilie Vonica la câteva minute după ce acesta s-a aruncat în gol de pe terasa casei unde locuiește, l-au găsit pe acesta în stare de inconștiență.

În ciuda faptului că SMURD-ul a ajuns rapid la reședința afaceristului sibian, medicii nu au mai putut face prea mare lucru pentru acesta, starea lui de sănătate fiind gravă, în urma căzăturii de la peste cinci metri înălțime.

”Un echipaj SMURD de la ISU Sibiu a fost solicitat să intervină la un caz de natură medicală pe strada Andrei Mureșeanu din Sibiu. Pacientul era în stare gravă la sosirea la fața locului. Acesta a fost apoi transportat la spital. La sosirea medicilor SMURD, starea pacientului era destul de gravă. Era inconștient”, a spus locotenent Sabău Bianca, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

VIDEO Declarația ultimei persoane care l-a văzut în viață pe Ilie Vonica. Iată ce spun martorii!

Poliția a  demarat o anchetă

”În urma apelului primit pe 112, la fața locului s-a deplasat cu operativitate și un echipaj din cadrul poliției Municipiului Sibiu. Sunt efectuate verificări în acest moment în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs acest eveniment”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

VIDEO Afaceristul sibian Ilie Vonica a lăsat o scrisoare de adio înainte să se sinucidă

Anchetatorii au declarat la fața locului că este vorba de o tentativă de sinucidere.

VEZI VIDEO CU LOCUL DE UNDE S-A ARUNCAT VONICA ȘI CU ANCHETATORII CARE AU CERCETAT CAZUL

Se pare că Vonica a lăsat în urma lui și o scrisoare de adio în care explică gestul său.

YouTube video

Omul de afaceri Ilie Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte şi lanţul de farmacii Reţeta, la care luna trecută au avut loc percheziţii în dosarul reţelor false, în care au fost arestate ulterior nouă persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals, infracţiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu