știrile săptămânii la sibiu: diicot distruge o rețea de trafic de droguri, tragedii pe șosele: patru morți dintre care doi la avrig, inundații pe valea avrigului, plus demisia și candidatura lui iohannis

Ora de Sibiu trece în revistă cele mai împortante evenimente ale săptămânii, în județul Sibiu. Dacă ai pierdut vreo știre importantă, le poți vedea pe toate de aici.

Săptămâna a început furtunos pe scena politică. După un scor rușinos la Sibiu pentru PNL la Alegerile Europarlamentare, de care PSD-ul a profitat pentru a se bate cu pumnul în piept că primarul Sibiului, Klaus Iohannis a adus voturi partidului din conducerea căruia face parte, Iohannis a acționat nemțește. Și-a dat demisia din toate funcțiile din PNL. Nu degeaba însă, pentru că ar putea deveni președintele partidului, la sfârșitul acestei luni. VEZI DE CE! Vezi ce a zis Iohannis in conferinta de presă de joi.

Pe 27 mai 2014, a doua zi a săptămânii, ce tocmai se încheie a fost marcată de un grav accident de circulație, petrecut la ieșirea din Avrig, unde un șofer care nu a acordat prioritate Salvării, a murit încarcerat. VEZI IMAGINI DE LA TRAGEDIE.

Joi, 29 mai, știrea care a făcut înconjurul țării de la Sibiu a fost lovitura dată de DIICOT unei rețele de TRAFIC DE DROGURI, ce s-a ridicat pe ruinele unei alte rețele destructurate în 2013. Peste o sută de persoane auditate, peste 20 reținute. VEZI IMAGINI DE LA PERCHEZIȚII ȘI CINE SUNT TRAFICANȚII REȚINUȚI!

În aceeași zi, Ora de Sibiu a publicat o anchetă cu camera ascunsă în care demascam escrocheria care are loc la intrarea în Hypermarchetul Auchan. VEZI AICI CE SE ÎNTÂMPLĂ ZI DE ZI SUB NASUL AUTORITĂȚILOR. 

Sâmbătă, la final de săptămână o altă tragedie marchează orașul Avrig și taximetriștii de ce activează sub indicativul 942. Un taximetrist și clienta lui din dreapta mor zdrobiți sub un TIR scăpat de sub control, pe un carosabil alunecos. IMAGINI DURE de la locul accidentului.

Tot sâmbătă și tot de la Avrig vine o altă știre dramatică, din fericire fără victime. O viitură de pe Valea Avrigului mătură tot în cale, rupe podețe și distruge drumul spre cabanele de pe firul de apă. VEZI DISTRUGERILE: GALERIE FOTO.

Duminică, pe 1 iunie, ploile crează probleme pe Târnava Mare. VEZI VIDEO.

Tot duminică, un alt deces a avut loc pe șoselele din județ. Un grav accident de circulaţie a avut loc imediat după miezul nopţii pe Drumul Naţional 7, între localităţile Tălmaciu şi Boiţa. 

Încheiem cu o veste bună, ce vine din sport: FC INTERSTAR SIBIU S-A CALIFICAT LA TURNEUL FINAL UNDER 13.

Vă dorim o săptămână frumoasă și benefică!

Nu uitați să vă abonați la canalul Ora de Sibiu de pe Youtube, ca să nu ratați nicio filmare.

Dacă nu sunteți deja fani, aici ne găsiți pe FACEBOOK. Mulțumim celor peste 9000 de fani!

 

Ultima oră

Comentariul meu