super expoziție chinologică internațională la în weekend la sibiu

In zilele de 30, 31 Mai si 01 Iunie ac vor avea loc in SIBIU, sase   Expozitii Chinologice Nationale, Internationale si ale Cluburilor de Rase  organizate de Asociatia Chinologica a Judetului Sibiu sub patronajul  Asociatiei Chinologice Romane si  a Federatiei Chinologice Internationale.

Participarea este internationala, alaturi de competitorii romani  se vor afla pe dreptunghiul verde caini din Cehia, Franta, Ungaria, Belarus,Germania, Polonia, Rusia, Slovacia, SUA si altele. Peste 100 de rase canine: ale celor 10 grupe FCI, caini ciobanesti, molosi, terrieri, teckeli, caini nordici, caini fe vanatoare si caini de agrement vor concura in Expozitiile de la Sibiu.

Programul va fi urmatorul : in data de 30 Mai  la ora 17,00 – Expozitia Cluburilor de Rasa, adica Clubul Terrierilor de tip Bull si Clubul Raselor de Agrement. Locatia este baza Hipica , Str. Vasile Aaron, Nr.20. Arbitrii acestor expozitii sunt : Gil Pola si Alfonso Tovar y Solar din Spania, Christian Juanchicot din Franta, Milivoje Urosevic din Serbia, Serhgei Volinet din Moldova , Cristian Stefanescu si Catrinel Pauna din Romania..

Sambata 30 Mai , ora 10,00 : Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase , continuand  de la  orele 14,00 cu departajarea celor  mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby,Puppy ,  Junior , Veteran si cel mai bun caine  al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de crestere, cea mai buna pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.

Dupa amiaza de la orele 16,00 are loc Expozitia Internationala CACIB cu finala Best in Show nocturn ca si anii precedenti. A doua zi la ora 10,00 va incepe a doua Expozitie Internationala CACIB la care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate cu o zi inainte iar ceilalti cu o ambitie mai mare vor inceraca sa se impuna

Va invitam pe parcursul a trei zile la un regal chinologic organizat de Asociatia Chinologica aJudetului SIBIU .

 

Ultima oră

Comentariul meu