video foto un șofer din avrig a murit încarcerat pe dn1 după ce a intrat cu mașina într-o ambulanță

Accidentul rutier a avut loc marți după amiază pe DN1 între Sibiu și Făgăraș, la ieșirea din orașul Avrig. Un Opel a lovit frontal o ambulanță care circula regulamentar.

Evenimentul rutier a fost extrem de grav. O Ambulanță care circula dinspre Sibiu către Brașov a fost lovită în plin de un autoturism care încerca să intre pe DN1 dinspre Avrig.

Impactul a fost extrem de puternic. Șoferul din autoturismul Opel a rămas încarcerat. Martorii spun că nu ar fi avut viteză.

”Nu a acordat prioritate la salvare la ieșirea în Drumul Național. Nu a avut viteză.. S-au mai întâmplat accidente aici în zon asta. Era un șofer cu experiență. E posibil ca ambulanța să fi avut viteză…” a spus un martor al accidentului.

CITEȘTE SI: VIDEO FOTO Un șofer sibian mort de beat a lovit două mașini pe Teilor. Avea alcoolemie de 1,8 la mie!

A murit pe loc

”Am încercat să dăm o mână de ajutor. Am crezut că poate mai e vreo posibilitate de a îl salva. Am prins de ușă ca să tragem și să îl scoatem cumva de acolo pe șoferul încarcerat. Nu am putut.. era încarcerat acolo. Era lovit în partea stângă la tâmplă. Eu cred că era mort. Cred că a murit instantaneu” a povestit un alt martor care a văzut groaznicul accident.accident avrig (2)Nu s-a asigurat la intrarea pe DN1

DE VĂZUT: VIDEO FOTO Hair Stylist-ul Lucian Coman a lovit cinci mașini în Sibiu și a fugit de la locul accidentului. Avea alcoolemie de 0,77! (IMAGINI SPECTACULOASE)

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit după primele cercetări că șoferul rămas încarcerat și decedat în urma acestui accident, a intrat pe DN1 dinspre Avrig, fără să dea prioritate ambulanței care circula regulamentar.accident avrig (5)”Accidentul rutier s-a produs pe DN1 la kilometrul 285. În eveniment au fost implicate două autovehicule. O autospecială a ambulanței care se deplasa din direcția Veștem spre Brașov și un autoturism marca Opel care se deplasa dinspre Avrig către Sibiu. În urma evenimentului conducătorul auto al mașinii marca Opel a decedat. În prezent efectuăm cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui eveniment rutier”, a spus inspectorul Manea Bogdan, de la Serviciul Rutier Sibiu.

YouTube video

Traficul în zonă a fost întrerupt aproximativ 40 de minute.

NU RATA: VIDEO FOTO Soția milionarului sibian Ilie Vonica, ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile. Iată acuzațiile aduse!

Ultima oră

Comentariul meu