video accident de muncă pe a1 la săliște. doi muncitori au căzut de pe o schelă de la cinci metri înălțime

Accident de muncă avut loc marți după amiază în zona lucrărilor la viitorul centru de monitorizare a traficului pe autostrada Sibiu – Deva – Timișoara – Arad – Nădlac. Doi muncitori au ajuns la spital după ce o schelă pe care munceau, a cazut peste ei.

Muncitorii se aflau pe șantierul de pe autostrada A1, în apropiere de Săliște. Schela de fier pe care se aflau, s-a răsturnat, iar ce doi muncitori au căzut pe o placă de beton.

La fața locului  a ajuns un echipaj de la SMURD Sibiu, iar după ce medicii le-au acordat primele îngrijiri, cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu.

”O persoană a suferit fracturi la membrele inferioare, iar cealaltă la membrele inferioare și superioare și multiple traumatisme”, au spus cei de la ISU Sibiu.

La fața locului s-a deplasat și un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu. S-a deschis o anchetă pentru a se stabili clar cum s-a produs acest accident și cum au căzut de la peste cinci metri cei doi muncitori aflați acum internați la Spitalul Județean Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu