constantin chiriac, mihaela stroe si alin gherman acum la emisiunea ”în ton cu viața” pe ora de sibiu tv

În ediţia cu numărul 7, Alexandru Bica vă va dezvălui tainele discursurilor motivaţionale alături de invitați de seamă în discuții interesante cu Constantin Chiriac, Alin Gherman și Mihaela Stroe.

ORA DE SIBIU te invită marţi seară de la 21:00 să laşi televizorul şi să rămâi on-line pentru a vedea o ediţie mai mult decât interesantă a deja cunoscutei emisiuni „în Ton cu Viaţa”, realizată de Komma Media Production Sibiu şi prezentată de către Alexandru Bica, un nume consacrat în media locală.

VEZI AICI PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”
Mai precis, dacă e bine să ne lăsam sau nu cuceriţi de vorbe alese, care vin în momente cheie sau, mai pe româneşte, atunci când ne e lumea mai dragă vom afla de la ÎN TON CU VIAŢA.

VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Aşa cum era de aşteptat, În ton cu viaţa are şi în această ediţie invitaţi de seamă, în speţă oratori pricepuţi şi recunoscuţi în ţară şi în străinătate.

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

Este vorba despre: Mihaela Stroe, speaker motivaţional, Alin Gherman, Director Comercial DPD Romania şi binecunoscutul Constantin Chiriac, managerul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu. De altfel, dl Chiriac a sustinut un discurs motivational in stilul sau caracteristic in fata a zeci de oameni prezenti la un eveniment caritabil.chiriacVEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Editia cu numarul 7 In ton cu viata a fost realizata in colaborarea cu 11 even experiences.

VEZI AICI A V-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Despre În Ton cu Viața

Un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. 30 de minute, 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.mihaela stroeVEZI AICI A VI-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu și On-line exclusiv pe ORA DE SIBIU!alin ghermanDISCLAIMER: EMISIUNEA POATE FI PRELUATA SI DIFUZATA DOAR DE CATRE TELEVIZIUNILE PARTENERE SI DE CATRE SITEUL www.oradesibiu.ro

VEZI MAI JOS EDIȚIA A 7-A A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu