video klaus iohannis a demisionat din funcția de prim vicepreședinte al pnl. vezi imaginile!

Primarul Klaus Iohannis a demisionat în această dimineață din funcția de prim vicepreședinte al Partidului Național Liberal.

Klaus Iohannis a anunțat la ora 10:30 că va demisiona din funcția pe care o deține în Biroul Permanent Național al PNL.

”Având în vedere rezultatele obţinute de PNL la scrutinul de ieri şi mă refer aici mai mult la rezultatele obţinute în municipiul Sibiu decât la nivel de ţară, care şi ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineaţă din calitatea de prim-vicepreşedinte al PNL şi din calitatea de membru în Biroul Politic. Am informat preşedintele partidului despre acest pas”, a spus Iohannis.

Antonescu își anunță și el demisia din fruntea PNL-ului

”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulţumit, este un rezultat sub aşteptările noastre. Aşa cum am anunţat din campanie, neatingerea obiectivului este un eşec pe care ca preşedinte mi-l asum. Evident că îmi voi ţine cuvântul, nu s-a pus niciodată problema alfel. În şedinţa de la ora 14.00 voi anunţa colegii şi vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu.

El a fost întrebat dacă este certă demisia sa din fruntea partidului.

”Nu există niciun fel de dubiu în legătură cu acest lucru, numai că un preşedinte de partid nu-şi dă demisia în faţa presei, ci pentru că este o decizie politică, o face în faţa partidului său”, a precizat Antonescu, conform mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu