video foto un șofer sibian mort de beat a lovit două mașini pe teilor. avea alcoolemie de 1,8 la mie!

Un șofer din Sibiu a lovit luni după amiază două autoturisme pe strada Teilor din Sibiu. Polițiștii au rămas mască atunci când la testarea cu aparatul etilotest, alcoolemia a fost de 1,8 mg alcool pur în aerul expirat!

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Teilor, în apropiere de cartierul Reșița din Sibiu. Șoferul a pierdut controlul volanului și a acroșat două autoturisme, după care mașina s-a oprit.

Câțiva martori au sărit să îl ajute pe acesta să coboare din mașină, moment în care au realizat șoferul era băut bine.

La fața locului au sosit și polițiștii care au privit cu atenție rezultatul testării cu aparatul etilotest. Acesta a îregistrat valoarea de alcoolemie de 1,8 mg alcool pur în aerul expirat.

A băut bere

Întrebat ce a făcut, șoferul abia a reușit să le spună reporterilor câteva cuvinte despre ceea ce s-a întâmplat. ”Nu am făcut nimic… Da.. Am băut bere.. Nu mai știu câte am băut…” a spus acesta.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stat de vorbă cu martorii care le-au confirmat că șoferul a intrat și pe o stradă cu sens unic, pe interzis.sofer beatMartorii s-au speriat

Un mecanic care repara o mașină chiar în apropiere de zona în care a avut loc accidentul a povestit că a rămas uimit de ceea ce a văzut.

Skoda pe care șoferul băut o conducea s-a proptit la propriu într-un Mercedes pe care l-a mutat câțiva metri de pe loc.

”Aici lucram la mașină și am auzit o bubuitură. Skoda a venit pe contrasens și a lovit microbuzul la care lucram cu oglinda, iar apoi a trecut razant pe lângă noi. M-am uitat după el și am zis că nu e normal la cap. L-am văzut apoi cum a intrat în Mercedesul parcat acolo pe partea dreaptă. După cum arăta era rupt de beat. Era mort de beat! A vrut să pornească apoi imediat mașina și m-am pus în fața lui și i-am spus să stea pe loc pentru că o să chem poliția. A stat și nu a zis nimic…” spune Achim Sorin, administratorul unui service pe strada unde avea loc accidentul.masina politieS-a ales cu dosar penal

”IPJ Sibiu a fost sesizat de lucrătorii unui service auto despre faptul că pe strada Teilor s-a produs o tamponare și că șoferul vinovat de producerea acestuia ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto respectiv a  fost identificat și apoi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,82 mg alcool în aerul pur expirat” a spus subcomisarul Popa Ana Maria, de la biroul rutier Sibiu.

YouTube video

Șoferul a fost apoi dus la Spitalul Județean Sibiu pentru recoltarea de sânge pentru a se stabili alcoolemia exacta. El se va alege cu dosar penal pentru că a condus băut la volan.

Ultima oră

Comentariul meu