sorana de la a.s.i.a a fost logodită cu un afacerist din cisnădie si dezvăluie de ce nu s-a măritat cu el

Sorana, fosta componenta a trupei A.S.I.A., s-a retras la un moment dat din viata mondena a Bucurestiului, stabilindu-se la Sibiu, conform wowbiz.ro.

Motivul il reprezenta iubitul sau de atunci, Ciprian, un om de afaceri, care se logodise cu Sorana si intentiona sa se insoare cu acesta, dar un eveniment nefericit a amanat evenimentul:

“Sorana si tanarul om de afaceri, originar din Cisnadie, intentionau sa se casatoreasca civil pe data de 22 martie 2008, insa din cauza unui deces in familia cantaretei, au fost nevoiti sa amane cununia”, s-a scris in presa. Ciprian, fostul iubit al Soranei.

Tot presa nota ca Sorana ar fi fost insarcinata in doua luni si jumatate cu Ciprian.

Cei doi s-au despartit la scurt timp dupa aceea, iar despre sarcina Soranei nu s-a mai pomenit nimic.sorana de la a.s.i.a a fost logodită cu un afacerist din cisnădie si dezvăluie de ce nu s-a măritat cu el

In schimb, cantareata dezvalui motivul despartirii de Ciprian: “Ma saturasem sa fiu mintita. Cred ca meritam mai mult la cate am renuntat: traiul in Bucuresti, alaturi de familia mea, cariera. Vorbeam mereu sa ne facem o familie, iar el imi zicea cand se va termina casa, iar casa nu se mai termina odata”. sorana de la a.s.i.a a fost logodită cu un afacerist din cisnădie si dezvăluie de ce nu s-a măritat cu el

Ultima oră

Comentariul meu