festivalul internațional de teatru de la sibiu desemnat cel mai bun eveniment al anului

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a primit diploma pentru cel mai bun eveniment al anului în cadrul Galei Premiilor de Excelență a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, ce a avut loc joi, 22 mai, la București.

Cel mai important eveniment în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România a acordat prin votul juriului și al publicului premiul pentru cel mai bun eveniment al anului, ex-aequo, Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Festivalului George Enescu. Diploma și trofeul pentru acest premiu au fost înmânate de Lucian Boronea, Accent Travel.

Acesta este cel de-al doilea premiu oferit Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu în cadrul acestei gale și demonstrează încă o dată cum o comunitate poate fi întărită prin cultură şi cum poate găsi strategii inovatoare şi creatoare, modele şi parteneriate, apte de a integra cultura în procesul de regenerare urbană. Festivalul  pune cultura în centrul vieţii oraşului şi caută în ea inspiraţie pentru a conduce comunitatea spre viitor.

Evenimentul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, aflat la cea de a-7-a editie, a avut loc în datele de 22 și 23 mai 2014 în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel și a oferit o perspectivă actuală și detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității. Evenimentul va furniza informații actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate în contextul economic actual și din perspectiva oportunităților de investiții din acest segment.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival de artele spectacolului din România şi al treilea din Europa ca amploare şi dimensiune. Timp de zece zile peste 2500 de artişti şi producători din toate colţurile lumii prezintă peste 350 de evenimente ce au loc atât în Sibiu, cât şi în împrejurimile oraşului. Cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 6 – 15 iunie 2014. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe sibfest.ro.

Ultima oră

Comentariul meu