uzina ntn-snr rulmenţi sibiu se extinde și face angajări

Până la sfârşitul anului 2014 vor fi create 100 noi locuri de muncă, ce vor ridica producţia existentă cu 3.000.000 rulmenţi/an la uzina din Sibiu.

Uzina NTN-SNR Rulmenţi Sibiu face parte din Grupul situat pe al treilea loc mondial în topul producătorilor de rulmenţi, cu una din cele mai largi oferte de produse de înaltă calitate.

La Sibiu, gradul de profesionalizare a uzinei a dus la obţinerea autonomiei în gestiunea unor conturi client specifice şi în activitatea comercială Aftermarket si Industrie pentru Europa de Est.

Extindere cu încă o hală

Fabrica se întinde pe o suprafață de 130.000 m2. Pe lângă cele două hale de peoducție existente deja, SNR va inaugura încă una care se întinde pe o suprafață de 11.000 m2, investiția fiind cifrată la 33,8 milioane euro. Fabrica are acum 730 de angajați, dar până în 2018 numărul acestora va ajunge la 1200. NTS – SNR a avut anul trecut o cifră de afaceri de 86 milioane lei.

La Sibiu, creşterea performanţei s-a tradus prin dezvoltarea activităţii R&D, efectivul echipei de proiectare crescând cu 30%.

Fabrica produce rulmenţi pentru industria auto (cutii de viteze, roată, pompă apă, motor) şi transmisii cardanice și are ca clienții firmele Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, General Motors, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo, Fiat, Honda și Suzuki

Încă 100 de locuri de muncă în fabrica din Sibiu

La Sibiu, formarea profesională este unul din factorii decisivi pentru creşterea performanţei, reprezentând 3,6% din bugetul de resurse umane.

Rezultatele obţinute până acum au condus la decizia de a investi într-o nouă unitate de producţie, care va permite pe termen mediu dublarea cifrei de afaceri. Până la sfârşitul anului 2014 vor fi create 100 noi locuri de muncă, ce vor ridica producţia existentă cu 3.000.000 rulmenţi/an.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Sunt angajari fara suport professional, am avut aplicatie care a fist analizata doar PE principiul de motive ale incetarii contractelor anterioare fara a fi Mai important nivelul competentelor ci doar incetarea actiovitatilor anterioare die cu demisie die cu inchidere postuluu, acestea sunt criteriile PE care elimina candidati SI nu competitivitatea acestora.

    1. Sunt angajari fara o baza professionala la selectii, am avut aplicatie care a fost analizata doar PE principiul de motive ale incetarii contractelor anterioare fara a fi Mai important nivelul competentelor ci doar incetarea activitatilor anterioare, die cu o demisie fie prin inchidere postului, acestea sunt criteriile PE care elimina candidati SI nu competitivitatea acestora.

      1. Nu sunteti singurul care pateste asa ceva. Cred ca firmele isi fac reclama mascata anuntand ca nu mai gasesc forta de munca, si in acelasi timp isi protejeaza investitiile in Romania, prin faptul ca nici firmele concurente nu mai fac investitii in zonele geografice respective, putând tine in acest fel salariul angajatului român sub un anumit prag propus.
        Cat despre probe de cunostinte teoretice si practice ale candidatului nu mai vorbesc, angajarile fiind facute dupa o logica de neinteles, probabil mai mult dupa un fundament ce tine de psihologie, probabil se cauta persoane supuse, care sa nu poata fi vreun viitor lider de opinii sau lider de sindicat, care sa vina dupa vreo 2-3 ani cu pretentii salariile pentru toti muncitori. Intr-un oraș din Oltenia, a venit un investitor din domeniul cablajelor auto, iar in primele doua zile alocate depunerii CV-urilor, colectarea acestora s-a facut la punctul de control al vechii platforme industriale, de către agentul de pază al unei societăți de pază si protectie ce asigura paza obiectivului, nefiind prezent niciun reprezentant al firmei angajatoare, cu exceptia unui batranel local ofilit, fost sefisor la fostul obiectiv industrial, pe care l-au condus asa de bine ca l-au bagat cu timpul in faliment. Mai vrei ceva? Asta e respectul fata de angajatul roman, adica respect zero. Tot la aceasta firma, evaluarea viitorilor angajati s-a facut de catre persoane care au absolvit filologie sau relatii internationale, netindu-se seama de faptul ca erau si candidati cu pregatire din domeniul industrial. Nu va mai mirati de ce nu se verifica cunostintele angajatilor.