garzile de corp ale dacianei sarbu au batut patru soldati americani din trupele nato!

Sotia „presedintelui” PSD, Victor Ponta s-a inconjurat la Bruxelles in calitatea sa de europarlamentar si candidat la alegerile europarlamentare de tot felul de personaje din lumea interlopa a Bucurestiului.

Asistentul Dacianei Sarbu, de la Parlamentul European, MOSTEANU RAZVAN-MARIUS a fost condamnat, in luna decembrie 2013, la 2 ani si sase luni de inchisoare pentru infractiunea de lipsire de libertate si vatamare corporala a patru soldati americani din trupele NATO aflate la Bucuresti. Pana si Joe Biden ar fi mandru ca este roman.

Este greu de inteles aceasta performanta a unui reprezentant in Parlamentul European de a-si alege intre asistenti tocmai unul din lumea interlopa. Iar ca sa revenim la slogan, pentru prima data de cand am auzit sloganul asta cu „mandri ca suntem romani” parca chiar ne simtim mandri… daca suntem mai tari in pumn decat fortele NATO? Propunem sa vina si rusii sa vedem cat de mandri suntem, desi ei momentan sunt prea ocupat cu asasinatele. (vezi cazul Dristor si tentativa de tocmire a unui asasin rus de catre prefectul de Galati, Catalin Bocaneanu.

 

Dar iata cum s-au desfasurat faptele din punct de vedere cronologic

 

STEWARD MICHAEL DAVID    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii

NEWHOUSE RICHARD – PAUL    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii

SORENSEN ROBERT – JAMES    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii

MARTELLE BLAKE – RICHARD    Parte vatamata la Ambasada Statelor Unite ale Americii

 

In data de 16 ianuarie patru soldati americani, care erau in Bucuresti doar in tranzit fiind in drum catre baza de la Mihail Kogalniceanu, au poposit la Stars Night, de pe Ion Campineanu nr.22 sa se distreze. Clubul se afla in apropiere de hotelul Novotel, unde erau cazati. Barbatii au baut si petrecut pana spre dimineata, cand a venit nota de plata. Din acel moment s-a stricat tot cheful. Pe chitanta era trecuta suma de 3.000 de euro. Barbatii au inteles ca amgajatii localului vor sa-i tepuiasca si au refuzat sa plateasca, mai ales ca nu aveam atatia bani la ei. Sandu Ion David, proprietarul Stars Night Club si consilierul Dacianei Sarbu i-au dus pe cei trei intr-o incapere din incinta localului si i-au amenintat cu bataia pana cand a venit un prieten al acestora cu suma de bani ceruta. Alti doi americani au incasat-o pentru 320 de lei. Peste doar trei zile, acelasi scenariu s-a petrecut cu alti doi americani. De data aceasta suma ceruta era mult mai mica, de 320 de lei, dar tratamentul a fost mai agresiv. Strainii si-au dat seama ca nota este umflata cu cel putin 100 de lei si nu au vrut sa scoata niciun ban din buzunar. Sandu Ion David si Razvan Marius Mosteanu i-au inchis pe barbati intr-o incapere si au inceput sa-i bata cu pumnii, cu picioarele si cu diferite obiecte contondente. Barbatii au trebuit sa achite, intr-un final, suma ceruta. Ei s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii si fracturi. Cu ocazia perchezitiei au fost ridicate mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate platile consumatiei facute de partile vatamate, precum si un pistol cu gaze, detinut legal de administratorul societatii, 3 sprayuri cu substante iritant–lacrimogene si un baston tip electrosoc. Totodata, intr-o camera din incinta clubului, prevazuta cu lumina difuza, saltea si cabina dus, a fost gasita o camera de luat vederi miniaturala, camera conectata la calculatorul gasit in biroul administratorului, relata la vremea respectiva adevarul.ro.

 

Urmarea? Stirea face inconjurul lumii! Evident: Suntem mandri ca suntem romani, doamna Daciana Sarbu!

Ultima oră

Comentariul meu